תסמינים ממושכים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים ממושכים.

לד"ר שלום רב,
    אני רואה שיש פה עוד מישהו בעל שם כמו שלי לכן ארשום תחילה את הגיל שלי ואציין שרשמתי פה לפני כשבוע וחצי גם כן על התסמינים והמלצת לעשות את הבדיקת אילובקטר.
    בן 26.בריא בדרך כלל,לפני שנתיים היה אילבוקטר עם דלקת תריסיון ודלקת קיבה.,לפני כחודשיים האילבוקטר חזר לאחר שהתחלונתי על כאבי בטן ובחילות בוצעה בדיקה שיצאה שיש ,וקיבלתי טיפול.קיבלתי טיפול .ולפני שבועיים +- חזרו הכאבי בטן + תוספת של הרגשת חום בבטן תחתונה וכאבי חזה וגם חום בחזה העליון באמצע..וחיכתי לבדיקה חוזרת של ההילובקטר
    אני אחרי ביצוע בדיקת תבחין נשיפה,התחלתי לקחת אומפרדקס עדיין סובל מאד מכאבי בטן תחתונה ומדיי פעם מכאבים בבית החזה.באמצע,החום שהיה באזור הבטן כבר איננו,חום גוף יש 37.4 זה נורמלי עדיין ,.חזרתי לרופאה היא אמרה לי שבמידה וגם יצא שוב פעם שיש לי את החיידק ההילאובקטר יהיה לה לתת לי רק קל בטן ואומפרדקס.? ,מה עליי לעשות כדי להתפטר מהכאבי בטן תחתונה אם יגלו שיש לי עדיין אילובקטר ברמה גבוהה.והרופאה לא תשלח אותי לגסטרו או תתן לי בדיקות נוספות לבצע.כי אולי זה בכלל מהמעי.או שזה מחלת קורהן מה לעשות כבר מתחיל להיות לחוץ ולחפש תשובה לפי התסמינים (:
    אשמח לקבל עצה מה לעשות,האם לחכות לתוצאות בדיקת האילובקטר ואז לגשת לגסטרו .
    או להתחיל כבר עכשיו בבירור אצל רופא גסטרו,כי הבטן תחתונה לא שייכת לאילובקטר?
    בתודה
    אליהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמינים ממושכים.

הוספת תגובה

• הליקו

ד''ר רם דיקמן
    08/11/2009

לפני כל צעד דווח מה התשובה של התבחין החוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו