מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמינים ממושכים.גיל07/11/2009
לד"ר שלום רב,
אני רואה שיש פה עוד מישהו בעל שם כמו שלי לכן ארשום תחילה את הגיל שלי ואציין שרשמתי פה לפני כשבוע וחצי גם כן על התסמינים והמלצת לעשות את הבדיקת אילובקטר.
בן 26.בריא בדרך כלל,לפני שנתיים היה אילבוקטר עם דלקת תריסיון ודלקת קיבה.,לפני כחודשיים האילבוקטר חזר לאחר שהתחלונתי על כאבי בטן ובחילות בוצעה בדיקה שיצאה שיש ,וקיבלתי טיפול.קיבלתי טיפול .ולפני שבועיים +- חזרו הכאבי בטן + תוספת של הרגשת חום בבטן תחתונה וכאבי חזה וגם חום בחזה העליון באמצע..וחיכתי לבדיקה חוזרת של ההילובקטר
אני אחרי ביצוע בדיקת תבחין נשיפה,התחלתי לקחת אומפרדקס עדיין סובל מאד מכאבי בטן תחתונה ומדיי פעם מכאבים בבית החזה.באמצע,החום שהיה באזור הבטן כבר איננו,חום גוף יש 37.4 זה נורמלי עדיין ,.חזרתי לרופאה היא אמרה לי שבמידה וגם יצא שוב פעם שיש לי את החיידק ההילאובקטר יהיה לה לתת לי רק קל בטן ואומפרדקס.? ,מה עליי לעשות כדי להתפטר מהכאבי בטן תחתונה אם יגלו שיש לי עדיין אילובקטר ברמה גבוהה.והרופאה לא תשלח אותי לגסטרו או תתן לי בדיקות נוספות לבצע.כי אולי זה בכלל מהמעי.או שזה מחלת קורהן מה לעשות כבר מתחיל להיות לחוץ ולחפש תשובה לפי התסמינים (:
אשמח לקבל עצה מה לעשות,האם לחכות לתוצאות בדיקת האילובקטר ואז לגשת לגסטרו .
או להתחיל כבר עכשיו בבירור אצל רופא גסטרו,כי הבטן תחתונה לא שייכת לאילובקטר?
בתודה
אליהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקו
ד''ר רם דיקמן08/11/2009לפני כל צעד דווח מה התשובה של התבחין החוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)