האם יכול להיות שהכיבים חזרו עוד פעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכול להיות שהכיבים חזרו עוד פעם
    ארי
    11/11/2009

צוהריים טובים ,
    כחודשיים אני לוקחת תרופות שונות בגלל כאבים בכף הרגל ובקרסול ( VOLTAREN , TRAMADEX , , ETOPAN 600 ,Etoricoxib , Hydroxychloroquine , ...

אני ממש מפחדת מהתרופות האלה ואחרות שיזיקו לקיבה , ובמיוחד דאני סובלת בשבועיים האחרונים מכאבי בטן עליונה - ועליונה שמאלית , הקאות , טעם מר בפה וגם כן יומיים האחרונים סובלת מהקאות מררתי בצבע צהוב ....

* - * האם יכול להיות שהכיבים חזרו לקיבה ? ואיך אפשר לדעת ?

הערה קטנה : עברתי לפני שנה ניתוח "DISTAL GASTRECTOMY + VAGOTOMY" בגלל כיבים רבים בקיבה ובתריסריון שמדממים מדי פעם .

תודה ויום טוב ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כיב

ד''ר רם דיקמן
    11/11/2009

בהחלט אפשרי, בצעי גסטרוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ארי
    13/11/2009

יש לי תור לרופא גסטרו בעוד חודש וחצי .

מה המשמעות לעבור עוד פעם בדיקה פולשנית ומכאיבה אם כך או כך (מצאו כיב או לא בקיבה ) אני לוקחת לוסק 20מ"ג פעמיים ביום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה נוספת

ד''ר רם דיקמן
    13/11/2009

הבדיקה נדרשת, נסי להקדים את התור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו