בדיקת קולוקנוסקופיה ואנדוסקופיה\גסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קולוקנוסקופיה ואנדוסקופיה\גסט
    מודאגת
    22/11/2009

שלום רב,

אני בחורה בת 25 , ביום שישי עוברת בדיקת אנדוסקופיה וקולונוסקופיה ביחד.....
    אני קצת חוששת מהבדיקות מכמה סיבות: א- יש לי מזה שבוע+ כאבי גרון קצת נפיחות בשקד...(בנוסף קצת נפיחות באיזור בלוטות התריס...בדיקות דם הראו גם ירידה בTSH)
    ותפליט לבן באיזור השקד\לוע....(חוששני שזה וירוס כלשהו כי כמה ימים גם חולשה שילשולים כאבי ראש שרירים...שאלותי הן האם יהיהו השפעות לבדיקה על ההרגשה?על הגרון?

בנוסף אני סובלת מכאבים באיזור הלב והחזה....הרופאת משפחה שלי לא רצתה לבדוק את הסיבה כי טענה ישר כי זה חרדה ועל כאבים באיזור הכליות נתנה לי מוסקול שלא עזר.....יש לי גם קצת קשיי נשימה לאחורנה....

בגלל זה אני חוששת מהבדיקה ומהפיקולקס....שאלותי הן האם מותר לבצעה את הבדיקות שיש כאבים כאלו וחששות???האם הטשטוש בזמן הבדיקה לא ישפיעה על כאבים באיוזר לב וחזה?

בנוסף איך להכין את עצמי הכי טוב לבדיקה כדי לא לעבור תחושות חולשה (שכן אני במילא חלשה ומסוחררת.....ויש יובש בעיניים)

האם הפיקולקס בטוח לשימוש?????? או שמה יש שיטה או אופציה יותר בטוחה ולא מסוכגנת????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקות אנדוסקופיות

ד''ר רם דיקמן
    28/11/2009

אני משער שכבר עניתי באיחור, מקווה שהבירור עבר בקלות. נשמח ליעץ בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו