כאבים ברום הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברום הבטן
    דביר
    16/12/2009

לד"ר שלום רב,

אני בן 26 לפני שנתיים סבלתי מהחיידק אילובקטר ,ולפני כ4 חודשים חזר לי החיידק שוב.
    לפני שנתיים בוצעה בדיקה אינדוסקפיה שההמצאים היו בקע ,חיידק בקיבה אילובקטר,דלקת בתריסיון ודלקת בקיבה.,כרגע אני אחרי טיפול כנגד החיידק לאחר שבצעתי בדיקת נשיפה.
    כי התלוננתי על כאבים בבטן,כעת אין לי כאבים בבטן אבל סובל מכאבים בבית החזה באמצא.בקו שמתחת לצוואר.הרופאה טוענת וגם הנטרופת שכנראה יש לי דלקת בוושט,ונקבע לי תור לגסטרו רק בעוד חודשיים.הכאבים חזקים.ולא מצליח להרגיע בעזרת אומפרדקס.אני סובל כמו כן מגרבסים קטנים פעם ב.ורפלוקס קטן .יש גם צרבות מדיי פעם,האם זה אכן מתאים ויכול להיות דלקת בוושט,או שזה יכול להיות בכלל בגלל החיידק בקיבה שעדיין נשאר לי בקיבה
    אשמח להצעות ולתגובה
    בתודה
    אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברום הבטן

הוספת תגובה

• הצעה

ד''ר רם דיקמן
    16/12/2009

יש לחזור על הגסטרוסקופיה, בינתיים החל באומפרדקס 20 מג' פעמיים ביום , יש ליטול את הטיפול 30 דקות לפני ארוחה, בוקר וערב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו