עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    ...
    30/12/2009

שלום אני בת 18 סובלת מקושי ביציאות כבר קרוב לשלושה שבועות, לפני שבוע זה החמיר יש לי יציאה כל יום, אבל אני לא מרגישה שאני מתרוקנת עד הסוף, שיש עדיין צואה שלא יוצאת, ולאחר מכן במשך היום יש לי הרגשה שאני צריכה ללכת לשירותים וכואבת לי הבטן ממש, ואני מנסה לעשות והצואה פשוט לא יוצאת. ואני מרגישה צורך חזק לעשות, אבל זה לא יוצא.זה גורם לי לאי נוחות בבטן במשך היום, הבטן שלי נפוחה, גורם לי להרגשה רע ,יש לי הרבה גזים.
    אני אוכלת פירות וירקות ואוכל מקמח מלא ואורז מלא וכו .. אני שותה המון מים ביום. לוקחת לפני השינה כפית של גרעיני פישתן ובולעת עם מים. ובבוקר אני שותה מיץ לימון עם כפית שמן זית.
    בנוסף אני לוקחת גם פרוביוטיק. אבל מערכת העיכול שלי פשוט לא עובדת טוב.
    יש לציין שעשיתי שישה טיפולי קולוניק שהתפרסו על ארבעה חודשים.בעקבות טיפול בקנדידה. יכול להיות שהטיפול בקולוניק גרם לי למעי עצל??.. זה הפיך? מה עלי לעשות? לפנות לרופא?זה מאוד מעיק עלי, ומפחיד אותי שגרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• הפרעה בהתרוקנות

ד''ר רם דיקמן
    30/12/2009

יש לברר את הבעיה במרפאת רצפת האגן, קיימת בכל בית חולים מרכזי, כחלק ממכון גסטרו, בקשי הפנייה לכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בהתרוקנות

...
    30/12/2009

האם לדעתך זה נגרם מהשימוש בקולוניק?
    והאם ניתן לרפא את שרירי רצפת האגן?.. האם זה הפיך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבות

ד''ר רם דיקמן
    31/12/2009

נסה לבצע את הבירור, השאלות תפתרנה מאליהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

עדי
    08/01/2010

פתרון מהיר מרפואה סינית 0546848376

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו