גזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים
    לי
    12/01/2010

מזה כמה שנים אני סובלת מריבוי גזים במידה בלתי סבירה - בעיקר בשעות הערב ובזמן השינה. לפני כשנה נמצא בבדיקה שאני רגישה ללקטוז ובהתאם לכך התזונה שלי השתנתה ובמידת הצורך אני לוקחת אנזים לקטאז לעיכול מוצרי החלב. למשך מספר חודשים הייתה הקלה בגזים אך כעת הכל חזר לקדמותו, למרות שאני מקפידה מאוד בנושא החלב. לאחרונה ערכתי בדיקה לפרזיטים בצואה שתוצאתה שלילית. לרופאת משפחה לא היו עוד רעיונות ממה זה יכול להיגרם. חשוב לי לציין שאין לי עודף משקל ואני אוכלת בצורה מסודרת ובריאה. אני אובדת עצות ובעייה זה מפריעה לי מאוד. ממה הגזים יכולים להיגרם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים

הוספת תגובה

• גזים

תומר
    12/01/2010

תראי אני גם סבלתי מגזים לפני כשנתיים הייתי בקליניקה של מישהו נטורופת והומאופת ביהוד, והוא נתן לי המלצות לתזונה נכונה וכל מיני תוספי תזונה כמו פרופרג'יל וביוקל ואני יכול להגיד לך שהמצב לא חזר לקדמותו שוב.אז אני ממליץ בחום עליהם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים

ד''ר רם דיקמן
    12/01/2010

נסי לבדוק גם אי סבילות לפרוקטוז - סוכר פירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו