מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן לא מוגדריםאילתי 4425/01/2010
שלום, אני בת 33, בזמן האחרון אני סובלת מכאבי בטן, שנובעים לאחר ארוחה, שמתבטא בגזים, כאבי בטן עליונה, ומידי פעם זה קיבה רכה, שלשול, קיבה רגילה
אני לא אוכלת מסודר בכלל, מתחילה את הבוקר עם 2 כוסות נס קפה עם חלב, צהריים אוכלת 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, בערב 4 פרוסות של לחם עם חיטה מלאה עם חביתה וגבינה
ואז שוב הולכת לשירותים,,
השילשולים מגיעים לי בדרך כלל אחרי ארוחה של יום שישי, שזו ארוחה מלאה ומבושלת
ואז יום יומיים לאחר מכן יש לי מעין עצירות, ואז הקיבה חוזרת לנורמל
בהתחלה חשבתי שזה בגלל ממתיק מלכותי שאני שותה ספלנדה, הייתי שותה בערך 12 שקיות ביום
ובשבוע האחרון לא שתיתי בכלל, ופשוט עברתי לסוכר
והרגשתי בסדר,,
למשל הסוף שבוע הזה אכלתי אוכל מבושל,,ולא היתה לי שום בעייה, קיבה רגילה
אך היום שוב התחלתי להרגיש את הכאבי בטן, אכלתי בבוקר 2 פרוסות לחם חום עם אבוקדו,בערך בשעה 5 בערב אורז לבן עם סלט ירקות
לאחר מכן ישר הלכתי לשירותים עשיתי קיבה..חשבתי שזהו זה נגמר,,אבל התחושות עם הכאבי בטן זו כמו הרגשה שהבטן מתערבבת לך ואתה צריך שירותים דחוףףףף
לקראת הערב , התחילו לי שוב הכאבי בטן עליונה,וגזים - ושוב נכנסתי לשירותים והיתה לי שוב קיבה,,רק שהפעם היתה נראיתה יותר רכה,,,כרגע ממש כשאני כותבת לך, שוב כואבת לי הבטן, לא אכלתי כלום מאז הארוחה עם האורז,,חוץ מ 2 כוסות מיים עם נענע,,,והשעה כבר 12 בלילה
אני כל כך מיואשת,,,מעולם לא סבלתי מכאבים בטן, גזים
תמיד היתה לי קיבה נורמלית, אני ממש מפחדת לאכול דברים, אני מאוד שומרת על לא לאכול דברים שומניים, מטוגנים
ושותה המון המון מיים עם נענע לפחות 5 כוסות כל ערב
אני לא יודעת אם אני רוצה להתחיל את כל הבדיקות המסובכות האלו
אני רוצה לקוות שזה סתם, בתקופה אחרונה הייתי בלחץ נוראי,,יכול להיות שזה בגלל זה
או בגלל שאני לא אוכלת מסודר
חשבתי אולי השבוע לאכול יותר מסודר ויותר אוכל מבושל,,ואז לראות אם אני עדיין סובלת מזה
קראתי באינטרנט על המעי הגס, חלק מהדברים כן דומים למה שקורה לי
וחלק ממש לא
זה לא קורה לי בכל ארוחה או בכל יום
בקיצור אני מיואשת, דרך אגב אני לא גרה בישראל
אשמח לעזרה וליעוץ ממכם בבקשה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
ד''ר רם דיקמן26/01/2010בדקי אם יש לך אי סבילות לסוכר החלב (לקטוז) ולסוכר הפירות (פרוקטוז) באמצעות הפנייה מרופא גסטרו והתאימי כלכלה בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)