שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    ADI
    28/01/2010

אני לפני ניתוח טבעת בקיבה וביצעתי צילום ושט, קיבה ותריסריון. בתוצאות כתוב כך-
    "הודגם בקע היאטלי גולש עם רפלוקס קלוש. קשת התריסיון פונה ימינה- עדות לליגמנטום ע"ש טרייטס ארוך- עשוי להתאים למלרוטציה של המידגאט"
    מה זה אומר? האם יש סיכוי שלא אוכל לעבור את הניתוח?

בנוסף לכך, אני כבר יומיים לאחר הצילום ואני סובלת מכאבי בטן נוראיים, מיחושים, קושי ביציאות והיציאות מאוד מוזרות...האם זה בעקבות האבקה שנתנו לי לשתות? זה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• תוספת קטנה..

ADI
    28/01/2010

שכחתי לציין כי ביקרתי היום אצל גסטרואנטרולוג והוא פשוט לא ידע להסביר לי במה מדובר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיענוחים

ד''ר רם דיקמן
    29/01/2010

הפיענוחים לצערי לא חלק מהשירות שאנו נותנים, זה רק עלול להחטיא, ראי מה כתבנו בראש הפורום, פני עם הצילומים לכירורג, היציאות הן כמו שאמרת תוצאה של מה ששתית לקראת הבדיקה, זה יחלוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו