כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל
    אורלי
    02/02/2010

אני בת 46, נשואה, אמא ל-3. אין לי התקן ולא משתמשת בגלולות. כאמצעי נגד הריון עושה זריקה פעם ב-3 חודשים. לפני 3 שבועות עברתי בדיקה, שכללה אולטראסאונד ווגינלי, ע"י רופא נשים מומחה. הרופא ציין שהכל נראה תקין. אובחנה רק דלקת חמורה וקיבלתי טיפול ששילב כמה תרופות. ואכן המצב השתנה פלאים כבר אחרי כמה ימים. אך מזה שבוע אני סובלת מכאבים בבטן תחתונה בצד שמאל. הכאב מופיע לכמה שניות ונרגע עם הקרנת כאב לרגל שמאל, גם בתנועות חדות,לפעמים, וגם במצב של מנוחה, דהינו: ישיבה, שכיבה, עמידה ובתדירות גבוהה- כל 15-20 דקות , לערך. לפי מיקום, נראה כשחלה.
    לפני שנתיים עברתי ניתוח משולב למתיחת נרתיק והקטנת שלפוחית השתן (ע"י רופא נשים ואורולוג באותו ניתוח). בבדיקה הרופא התייחס גם לזה ואמר, כי גם מבחינה זו הכל נראה סביר.
    האם יש איזה השערה? למי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן תחתונה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    03/02/2010

אם המיקום נראה לך מתאים לשחלה והכאב התחיל לאחר שאובחנה דלקת באגן הרי שיש מקום לשוב ולהתייעץ עם הגינקולוג.
    ד"ר אסולין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו