לכבוד ד''ר יהודית ורם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכבוד ד''ר יהודית ורם
    מאיר
    14/02/2010

לפני כשבועיים בצעתי גסטרו ונלקחה ביופסיה, נמצא " חיובי" החיידק הליקובקטור , קבלתי את הטיפול המשולש (שבוע ימים שלושה סוגי כדורים ועוד כדור אחד שממשיך לעוד שבוע/שבועים )- יומים לפני סיום השימוש בכדורים הופיעו לי טחורים פנימיים וקבלתי נרות לטיפול היום.
    יש לי בבקשה שתי שאלות:
    1. אני אחרי השימוש באנטביוטיקה ורק עם הכדור לנסו פרזול- (לאחר שהחליפו לי אותו במקום אופרדקס) , אני עדיין מרגיש מידי פעם כאבי ראש וקצת סחרחורות וכן אחרי אוכל קצת בטן נפוחה האם זה תקין?
    2. אני מרגיש צורך להגיע לשירותים פעמים ביום האם זה תקין ,והאם זה נובע מהטחורים או מהחיידק?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכבוד ד''ר יהודית ורם

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר רם דיקמן
    16/02/2010

בדוק את רמת ההמוגלובין (אנמיה?) והמשך בלנסופרזול לעוד כחודשיים, אחד ליום, התכיפות ללכת לשירותים קשורה ללנזוופרזול, זה יעבור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבוד רם דיקמן

מאיר
    17/02/2010

ראשית תודה,
    לגבי השאלה אם אני אנימי או לא , אני עשיתי בחודש האחרון 4 בדיקות דם ( אחת במרפאה ו-3 שהייתי במיון ואשפוז בגלל החיידק הליקובקטור) ולא אמרו לי דבר על רמת מוגלבין נמוכה , אלא הייתי בטווח של הנורמה- יש טעם לעשות עוד פעם בדיקת דם אחרי שבועים מאז????

ושוב הסחרחורות הם מועטות אבל יותר כאב ראש שבמשך היום הוא קיים ולא קיים , אבל אחרי שאני אוכל ( שעה בערך ) אני שוב מרגיש כאבי בטן וכאבי ראש מתחזקים עם סחרחורות .האם זה מעיד על השפעה עדיין של החיידק ( או השלכות של הטחורים) .
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק

ד''ר יהודית אסולין דיין
    18/02/2010

שלום מאיר
    אין קשר בין החיידק לסחרחורת.
    תפיחת הבטן יכולה להיוותר גם לאחר שהחיידק טופל.
    שתי יציאות ביום זה תקין.
    ד"ר אסולין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו