מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכבוד ד''ר יהודית ורםמאיר14/02/2010
לפני כשבועיים בצעתי גסטרו ונלקחה ביופסיה, נמצא " חיובי" החיידק הליקובקטור , קבלתי את הטיפול המשולש (שבוע ימים שלושה סוגי כדורים ועוד כדור אחד שממשיך לעוד שבוע/שבועים )- יומים לפני סיום השימוש בכדורים הופיעו לי טחורים פנימיים וקבלתי נרות לטיפול היום.
יש לי בבקשה שתי שאלות:
1. אני אחרי השימוש באנטביוטיקה ורק עם הכדור לנסו פרזול- (לאחר שהחליפו לי אותו במקום אופרדקס) , אני עדיין מרגיש מידי פעם כאבי ראש וקצת סחרחורות וכן אחרי אוכל קצת בטן נפוחה האם זה תקין?
2. אני מרגיש צורך להגיע לשירותים פעמים ביום האם זה תקין ,והאם זה נובע מהטחורים או מהחיידק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר רם דיקמן16/02/2010בדוק את רמת ההמוגלובין (אנמיה?) והמשך בלנסופרזול לעוד כחודשיים, אחד ליום, התכיפות ללכת לשירותים קשורה ללנזוופרזול, זה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד רם דיקמן
מאיר17/02/2010ראשית תודה,
לגבי השאלה אם אני אנימי או לא , אני עשיתי בחודש האחרון 4 בדיקות דם ( אחת במרפאה ו-3 שהייתי במיון ואשפוז בגלל החיידק הליקובקטור) ולא אמרו לי דבר על רמת מוגלבין נמוכה , אלא הייתי בטווח של הנורמה- יש טעם לעשות עוד פעם בדיקת דם אחרי שבועים מאז????
ושוב הסחרחורות הם מועטות אבל יותר כאב ראש שבמשך היום הוא קיים ולא קיים , אבל אחרי שאני אוכל ( שעה בערך ) אני שוב מרגיש כאבי בטן וכאבי ראש מתחזקים עם סחרחורות .האם זה מעיד על השפעה עדיין של החיידק ( או השלכות של הטחורים) .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק
ד''ר יהודית אסולין דיין18/02/2010שלום מאיר
אין קשר בין החיידק לסחרחורת.
תפיחת הבטן יכולה להיוותר גם לאחר שהחיידק טופל.
שתי יציאות ביום זה תקין.
ד"ר אסולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)