אמא שלי במצוקה נוראית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שלי במצוקה נוראית
    אורה
    21/02/2010

שלום, לפני 6 שנים אימי לקתה בשבץ מוחי שהותיר אותה משותקת בחצי גופה הימני,היא לא מדברת ונראה גם שהיא לא מבינה בד"כ מה שמדברים מלבד דברים בסיסיים. נכון להיום היא בת שמונים. צואה ושתן היא מסרבת לעשות בחיתול ואנו 4-5 פעמים ביום מורידים אותה לכיסא שירותים
    היא נמצאת בבית עם מטפלת. במשך תקופה ארוכה היא סובלת מכאבים לא ברורים בעת הישיבה על כיסא השרותים.לנו זה נראה כמו פעילות בבטן שגורמת לה כאבים, התגובה שלה זה צעקות נוראיות של כאב שנמשכות כשעה ללא הפסק5 פעמים ביום, ברוב המקרים זה מתחיל אחרי כמה כפיות של אוכל,היציאות שלה מטופלות ע"י חוקן,סיבים מסיסים סיבים לא מסיסים בוקר היא אוכלת דייסת קוואקר וגם בערב, צהרים, ירקות קציצת בשר הודו, לא שותה הרבה אבל מספיק.איזה בדיקות צריך לעשות כדי לברר ממה הכאבים וכמובן מה דעתך? אנו נואשים קשה לראות אותה סובלת ועד עכשיו בביקורים אצל הרופא אין מענה ופתרון לבעיה. אנו רק רוצים שאמא לא תסבול היא סובלת מספיק.כל פתרון אפילו שלא יפתור את הבעיה אבל יקל על אמא יתקבל בשמחה.
    תודה,
    אם תרצה אני יכולה לשלוח לך קטע וידאו שבו אמא מתפתלת וצועקת כדי שיהיה ברור על מה אני מדברת.
    מחכה לתשובה מושיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא שלי במצוקה נוראית

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר רם דיקמן
    21/02/2010

אני מבין שבירור של רופא גסטרו לא קידם, אם זה המצב יש לשקול פנייה לאישפוז דרך חדר המיון מאחר והמצב לא נסבל לפי מה שאת מתארת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו