רפלוקס אזופגיטיס וטיפולו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס אזופגיטיס וטיפולו
    נטשה
    21/02/2010

שלום רב.אני סובלת מהרפלוקס במצב קשה.מטופלת בקונטרולוק 40 מ"ג פעמיים ביום.לא מזמן עברתי אירוע מוחי ומקבלת פלויקס.לאחרונה אני מרגישה שקונטרולוק במינון גבוה כל כך עושה לי לא טוב ולכן בהמלצת הרופא ירדתי למינון של 40 מ"ג פעם ביום.אך המינון הנמוך הזה אינו מספיק לי ובשעות הערב אני מרגישה טעם חומצי מר בפה ותחושה של סריפה.שאלתי היא-האם ניתן לשלב את קבלת קונטרולוק בבוקר עם טיפול בלוסק או בלנטון בערב על מנת להקל על הסימפטומים ?בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס אזופגיטיס וטיפולו

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד''ר רם דיקמן
    21/02/2010

נסי ליטול בערב 20 מג' ובבוקר 40 מ"ג במקום 40 מג' פעמיים ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התייחסותך ושאלה נוספת

נטשה
    22/02/2010

אני מודה לך מאוד על תשובתך,אך אני משלמת עבור קונטרולוק מחיר מלא ואין לי יכולת כלכלית לקנות את התרופה במינון המומלץ.לכן השאלה האים ניתן לשלב את הקונטרולוק עם תרופה אחרת מהמשפחה הזאת (בהתחשב לזה שאני מקבלת פלוויקס)?בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור אחר

ד''ר רם דיקמן
    23/02/2010

בהחלט ניתן להמיר את הקונטרולוק בתכשיר זול יותר כגון אומפרדקס או לנטון ככלל, לגגבי השילוב עם פלביקס אין הוכחה שקונטרולוק יעיל יותר, פשוט קחי את הלנטון או את האומפרדקס שעתיים מהפלביקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו