שלום ד"ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר
    גבי
    08/03/2010

אני בחור בן 33 ויש לי בעיה קשה ביציאות .אני פעם בשבוע נכנס לשירותים .ושאני נכנס לשירותים זה יוצא מאוד קשה .יש לציין שהייתי בחור שמן ותוך חודשיים וחצי הורדתי כמעט 30 קילו ממשקלי.היום הייתי אצל גסטרולוג והוא נתן לי בדיקת קולונוסקופיה . כמה שאלות 1 .האם זה הגיוני לרדת במשקל כל כך מהר והאם זה מתקשר לאי היציאות ?2.האם הבדיקה הזו היא מסוכנת.3 האם יש טיפול לא תרופתי כדיי שהיציאות יצאו כסדרן .יש לציין שהבעיה נהייתה לפני הדיאטה תודה ומצפה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר

הוספת תגובה

• שאלות

ד''ר רם דיקמן
    09/03/2010

סיים את הבירור ע"י קולונוסקופיה, הסכנה לסיבוך כגון קרע עומדת על 1 ל 1700 בדיקות, נדיר לכל הדעות, בהמשך ננסה לעזור ע"י מרכך צואה כגון פגלקס כף 3 פעמים ביום והתעמלות, שתייה מרובה וסיבים. לגבי הירידה במשקל - דיי מהיר, אולם השאלה כמה שקלת קודם ובכמה אחוזים הפחתת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שקלתי

גבי
    09/03/2010

לפניי כן 113 ק" ג ועכשיו 83 ק"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל

ד''ר רם דיקמן
    09/03/2010

ירידה משמעותית ביותר, במידה והיא נבלמת הרי שאין צורך בבירור מעבר למה שהוצע לך בשלב זה, בדוק אם כל בדיקות הדם תקינות ואם לא בצעת בקש אותן מרופא המשפחה (...כולל ברזל, פריטין, B12, תפקודי בלוטת מגן, CRP, חומצה פולית, סרולוגיה לצליאק) ותרביות צואה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו