חיידק עקשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק עקשן
    דביר
    11/03/2010

שלום לכם לצוות הרופאים,
    אני בחור בן 27,סובל כבר 3 שנים מהחיידק אילובקטר,בהתחלה בוצעה בדיקת אינדוסקפיה גילו בקע בסרעפת אם אני לא טועה,כ1 ס"מ,חיידק אילבוקטר ברמה גבוהה,דלקת בתיריסון ודלקת בקיבה,קיבלתי טיפול משולש,הדבר נרגע,ואחר כך חזר לי שוב.וכעת שוב פעם.
    בסך הכל טופלתי 6 פעמים ב3 שנים.כאשר בחצי שנה האחרונה 3 טיפולים משולים ואפילו טיפול אם 4 סוגי כדורים .והדבר לא עזר.בחודש האחרון חזרו לי כאבי בטן בבטן תחתונה .
    והכאבים בחזה העליון באמצע ומעט מטה חזרו גם כן.
    אני לא יודע אם זה קשור לחיידק האילובקטר או שזה משהו של המעיים.
    כבר אין טעם שאקח עוד ועוד טיפול תרופתי נגד האילובקטר אם זה לא מחסל אותו .אני נוטל אומפרדקס באופן קבוע.פעם ביום.{היתה תקופה קצרה מאד שלקחתי 2 ביום אבל זה לא עשה לי טוב}.תודה לאל כבר אין לי צרבות.והרפלוקסים פחתו לי.אבל יש לי את הכאבי בטן הנוראים וכאבים בחזה העליון.האם זה יכול להיות משהו של המעיים בכלל ולא של הקיבה?
    יש לי יציאות טובות ורגילות,ככה שזה אולי דבר שקצת מנחם אותי כי זה מעיד שאין לי חסימה חס וחלילה במעיים,והיציאות בצבע טוב ולא שלשול.מה אפשר לעשות כדי לעלות על מקור הבעיה של הבטן? האם קונסקופיה הבדיקה הזאת כדאי לבצע כדי לראות אולי זה משהו מהמעיים הפעם?
    ואיך להיפטר מהחיידק אילובקטר לתמיד.
    אשמח לעצות .בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק עקשן

הוספת תגובה

• הליקובקטר

ד''ר רם דיקמן
    12/03/2010

ניתן לבצע תרבית ולטפל לפי רגישות, בבילינסון, העבר טפסים לפקס 9210313

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו