קולונוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולונוסקופיה
    בת 27
    22/03/2010

צוהריים טובים ,
    אני סובלת מאנימיה מחוסר ברזל , עברתי גסטרוסקופיה שלא הראתה דימום בקיבה ולכן ביקו ממני לעשות בדיקת קולונוסקופיה ...
    האם אפשר לעשות בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית במקום הפולשנית ?
    בת 26

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולונוסקופיה

הוספת תגובה

• וירטואלית

ד''ר רם דיקמן
    23/03/2010

השאלה היא מה מחפשים, במקרה שלך הייתי רוצה שתעברי את הבדיקה הרגילה שכן במהלכה יכנסו ויבחנו את המעי הדק הסופימה שלא ניתן לאבחן באותה מידה עם הבדיקה הוירטואלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

בת 27
    23/03/2010

אבל לצערי אני כן עברתי חצי מהבדיקה הרגילה והפסיקו אותה מחוסר השתתפות ממני וכאבים רבים וחוץ מההכנה הלא טובה ...
    לצערי חומר הטשטוש לא עובד עליי - אפילו בגסטרוסקופיה הייתי עירה וכל הבדיקה הייתי זזה - ולכן עברתי שתי טראוות בבדיקות הפולשניות ולא מעוניינת לחזור שוב ושוב על הבדיקות האלה ....
    מה לא מגלים בקולונוסקופיה וירטואלית ( אני חושבת על זה בלי המלצת אף אחד) אם יש דימום כלשהו במעי הגס או באברי הבטן הסביבים ... ?!!!
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנמיה

ד''ר רם דיקמן
    25/03/2010

הבדיקה הוירטואלית הא צילום, ההדיקה הרגילה ניתן לקחת ביופסיות ואף לבדוק טוב יותר את המעי הדק. בקשי את הבדיקה הרגילה אך עם הרדמה כללית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו