האם נגרם נזק לקיבה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נגרם נזק לקיבה ?
    בת 27
    08/04/2010

ערב טוב ,
    יש לי כמה שאלות , אם אפשר מענה , אז תודה לך ...
    לפני כשבוע ניסיתי לשים קץ לחיי (בגלל בעיה כלשהי) ולכן בלעתי כמות גדולה של תרופות ... טרמדקס 3 בקבוקים , 16כדור SLEEP AID , טיפ לייף 20כדור , 5זריקות וולטרין , 5 זריקות אסיוול , 7כדורים וואבן ...
    לטובתי הייתי בבית לבד (המשפחה הייתה בטחון מחוץ לארץ ) ולכן אף אחד לא הרגיש במה שעשיתי ... נכון ישנה הרבה אבל כשהתעוררתי היו לי כאבים בקיבה ולא מצחילה לשתות שום דבר- אני מקיאה כל דבר אוכל ושתייה וגם נוזל מררתי בצבע צהוב )
    האם יכול להיות שגרמתי בעיה בקיבה ? ואם כן איך אפשר לזהות את זה ? איזה בדיקות עושים ?
    לצערי הרב, אני לא רוצה שאף אחד ידע במה שעשיתי
    הערה קטנה - לפני שנה הייתי סובלת משני אולקוסים אחד בקיבה והשני בתריסריון
    תודה ולילה טוב,
    בחורה בשנות העשרים לחייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם נגרם נזק לקיבה ?

הוספת תגובה

• לבת 26

קספר
    08/04/2010

דרך קופות החולים , את יכולה להגיש בקשה לטיפול פסיכולוגי בסכומים קטנים
    ניראה לי שכנ"ל לגבי פסיכיאטרים .
    אותו הדבר לגבי מרכזים לבריאות הנפש. אולי צריך לחכות לתור, אבל הטיפול הפסיכולוגי והפסיכאטרי הוא בחינם .
    לפי דעתי, ליפני שאת דואגת לקיבה, תידאגי לעצמך להרגיש טוב בנפש .
    גם אני בטיפול פסיכולוגי, המרכז לבריאות הנפש .
    אשמח לעזור בכול דבר שתירצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק לקיבה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    11/04/2010

וולטרן יכול לגרום נזק לקיבה וגם לאולקוס.
    כדאי להתחיל אומפרדקס או לוסק ולפנות ליעוץ גסטרו נטרולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל .... לקחתי את הוולטרין בזריקות

בת 27
    11/04/2010

תודה
    אבל לקחתי את 5 הבקבוקים של הוולטרין לקחתי דרך זריקה בטוסיק ...
    האם זה יזיק לקיבה ובמיוחד שעדיין יש לי אולקוס (גסטרוסקופיה האחרונה הייתה לפני 3 חודשים ) ?
    אה , שכחתי לציין שאני כבר שלושה ימים מקיאה רוב הזמן (ללא קשר לאוכל או שתייה ) , אני מקיאה נוזל צהוב מר מאוד ... והפרמין שלוקחת לא עוזר בכלל ( לא דרך הכדורים ולא אפילו בזריקות או דרך הווריד במרפאה )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק לקיבה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    11/04/2010

אין קשר לצורה שבה לקחת את הוולטרן. הוא יכול לגרום לאולקוס בכל דרך בה ניתן. אם בוצעה גסטרוסקופיה לאחרונה לא הכרחי לחזור עליה.
    דרך אגב גם טרמדקס יכול לגרום להקאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו