מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נגרם נזק לקיבה ?בת 2708/04/2010
ערב טוב ,
יש לי כמה שאלות , אם אפשר מענה , אז תודה לך ...
לפני כשבוע ניסיתי לשים קץ לחיי (בגלל בעיה כלשהי) ולכן בלעתי כמות גדולה של תרופות ... טרמדקס 3 בקבוקים , 16כדור SLEEP AID , טיפ לייף 20כדור , 5זריקות וולטרין , 5 זריקות אסיוול , 7כדורים וואבן ...
לטובתי הייתי בבית לבד (המשפחה הייתה בטחון מחוץ לארץ ) ולכן אף אחד לא הרגיש במה שעשיתי ... נכון ישנה הרבה אבל כשהתעוררתי היו לי כאבים בקיבה ולא מצחילה לשתות שום דבר- אני מקיאה כל דבר אוכל ושתייה וגם נוזל מררתי בצבע צהוב )
האם יכול להיות שגרמתי בעיה בקיבה ? ואם כן איך אפשר לזהות את זה ? איזה בדיקות עושים ?
לצערי הרב, אני לא רוצה שאף אחד ידע במה שעשיתי
הערה קטנה - לפני שנה הייתי סובלת משני אולקוסים אחד בקיבה והשני בתריסריון
תודה ולילה טוב,
בחורה בשנות העשרים לחייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת 26
קספר08/04/2010דרך קופות החולים , את יכולה להגיש בקשה לטיפול פסיכולוגי בסכומים קטנים
ניראה לי שכנ"ל לגבי פסיכיאטרים .
אותו הדבר לגבי מרכזים לבריאות הנפש. אולי צריך לחכות לתור, אבל הטיפול הפסיכולוגי והפסיכאטרי הוא בחינם .
לפי דעתי, ליפני שאת דואגת לקיבה, תידאגי לעצמך להרגיש טוב בנפש .
גם אני בטיפול פסיכולוגי, המרכז לבריאות הנפש .
אשמח לעזור בכול דבר שתירצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק לקיבה
ד''ר יהודית אסולין דיין11/04/2010וולטרן יכול לגרום נזק לקיבה וגם לאולקוס.
כדאי להתחיל אומפרדקס או לוסק ולפנות ליעוץ גסטרו נטרולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל .... לקחתי את הוולטרין בזריקות
בת 2711/04/2010תודה
אבל לקחתי את 5 הבקבוקים של הוולטרין לקחתי דרך זריקה בטוסיק ...
האם זה יזיק לקיבה ובמיוחד שעדיין יש לי אולקוס (גסטרוסקופיה האחרונה הייתה לפני 3 חודשים ) ?
אה , שכחתי לציין שאני כבר שלושה ימים מקיאה רוב הזמן (ללא קשר לאוכל או שתייה ) , אני מקיאה נוזל צהוב מר מאוד ... והפרמין שלוקחת לא עוזר בכלל ( לא דרך הכדורים ולא אפילו בזריקות או דרך הווריד במרפאה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק לקיבה
ד''ר יהודית אסולין דיין11/04/2010אין קשר לצורה שבה לקחת את הוולטרן. הוא יכול לגרום לאולקוס בכל דרך בה ניתן. אם בוצעה גסטרוסקופיה לאחרונה לא הכרחי לחזור עליה.
דרך אגב גם טרמדקס יכול לגרום להקאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)