מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות לאנטיביוטיקהרעות\אתי28/04/2010
נמצא כי יש לי הליקובקטר,ונתנו לי אנטיביוטיקה
פרוטוסיד+קלרידקס+אומפרודקס.
לאחר יומיים פרחתי והתגרדתי ובהמלצת הרופאה הפסקתי את הטיפול.
בגלל היותי רגישה לפנצילין הרופאה אמרה לי כי אין עוד שום אנטיביוטיקה אשר יכולה להכחיד את החיידק,ולכן המליצה כאופציה יחידה ואחרונה כי עליי לעבור בדיקת גסטרוסקופיה כדי לשלול שהקיבה לא נפגעה מהחיידק.
האם זהו הפתרון לדעתך?
אין עוד טיפולים חוץ מהבדיקה הפולשנית הזו?שגם בסופו של דבר לדעתי לא תוביל לפתרון ממשי
אשמח לדעת אם ישנו עוד פתרון ואמליץ לרופאה.
להזכירך כחברה וותיקה בפורום-אין לי כאבים בשום מקום מלבד בעיה אחת וגדולה מבחינתי ---נפיחות בבטן אשר משבשת לי את החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לאנטיביוטיקה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/04/2010לא ברור לאיזה מן התרופות פיתחת את הרגישות.
ניתן לתת טיפול עם מטרוגיל (500 מ"ג 3 פעמים ביום) וטבציקלין (250 מ"ג 4 פעמים ביום) ואומפרדקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת למה פיתחתי רגישות....
אתי28/04/2010אז עדיף לנסות את הטיפול שאת ממליצה,ולא למהר לעשות את בדיקת הגסטרו?
ומה הסבירות שהנפיחות היא מההליקובקטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב...תודה רבה על התשובה הקודמת
אתי28/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר
ד''ר יהודית אסולין דיין28/04/2010לא רוצה לאכזב אותך אבל הסיכוי שזה קשור לתלונותייך אינו גדול.
לכן גם לדעתי כדאי לחכות עם הגסטרוסקופיה- היא קרוב לוודאי תהיה תקינה ואז תישארי עם הידיעה שיש הליקובקטר ועם חוסר הידיעה לגבי האם הטיפול יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדחה את הבדיקה,ואתחיל עם הטיפול
רעות\אתי29/04/2010אתחיל עם הטיפול שהמלצת לי....
האם גם רופא משפחה יכול לרשום לי אותו?או רק גסטרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם רופא משפחה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוכן לרשום את התרופה
רעות\אתי30/04/2010הרופא לא היה מוכן היום לרשום לי את המטרוגל בטענה שהוא "כדור לא מומלץ".
מה אני עושה?
הבדיקה בעוד 3 ימים ואני כבר אובדת עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)