מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ממש דחופה ... בבקשהבת 2729/04/2010
שלום ,
היום לפני כחצי שעה בלעתי בטעות סיכת ( בדיוק היא כמו מחט אבל בקצה השני יש צורה פרח (אורכה כ- 5ס"מ) ... נסיתי להוציא אותה אבל לא הצלחתי ולכן שתיתי ככל האפשר מים כדי שתרד לפחות לקיבה ...
מה עושים במצב כזה ? איך אפשר להוציא אותה ? או היא תרד עם היציאות ?
האם יכול להגרם נזק במע' העיכול ?
זה ממש מדאיג אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/04/2010כדאי לפנות למיון על מנת לבצע צילום ולהיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בת 2730/04/2010כן הלכתי למיון , עשיתי צילום וכנראה הסיכה נמצאת במעי הגס , ולכן שחררו אותי ובקשו לעשות צילום בטן בעוד יומיים וגם כן אמרו לי שהסיכה תצא לבד עם הצואה...
הבעיה היא עכשיו :
אני כמעט לא ישנתי כל הלילה , לא יוכלתי לזוז מהמטה , הכאבים התרכזו בבטן מצד שמאול שמקרינים לגב ... כאבים נוראים וחזקים הם באים וחוזרים ... וגם כן בלילה הרגשתי בצמרמורת ואח"כ עלה החום ל- 38.8 מעלות ....
מה עושים במצב כזה ? האם כן לחכות לסיכה עד שתצא לבד או מה ?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/04/2010לחזור למיון.
אמנם במעי הגס הסיכה עטופה בצואה והסיכוי שהיא תפצע את המעי אינו גדול. אך קיימת כזאת אפשרות ולכן צריך להיבדק שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לפי הצילום הסיכה נמצאת במעי הגס
בת 2730/04/2010עשיתי היום צילום בטן במרפאה בגלל כאבים בבטן עליונה משמאל שמקרינים לגב בזמן נשימה , וגם כן יש דקות שיש כאבים חדים שבקושי נושמת (ומרגישה מין דקירות )
תשובת הצילום של היום :
צילום בטן סקירה:
מס' סיכות מתכתיות בגודל שונה הודגמו בבטן עליונה משמאל .
צל מתכתי באורך כ- 5.5 ס"מ (ייתכן מחט הודגם באותו איזור .
הערה קטנה: הסיכות האחרים הם אחרי ניתוח בטן .
האם לפי תשובת הצילום נראה שהסיכה נמצאת במעי הגס ? ומה עושים במצב כזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה הצילום
בת 2730/04/2010אין בכוונתי לאבחן מעל גבי הפורום. אם יש כאבי בטן וחום לאחר בליעת הסיכה- לחזור למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה מהירה
saly08/06/2010מזה כחודש יש לי תחושה בערה על גבי העור בצד שמואל בשקע המותן, גם במגע יד על המקום קיימת
רגישות, וגם כאשר איני נוגעת במקום האזור מגרין תחושת נדנוד כשל כאב שינים קל.
עשיתי ספירת דם, שקיעת דם,צלום ע"ש גבי ומותני,US בטן,US כליות והכל תקין.
כדורים נג כאבים לא עוזרים לי. חשבתי שזה הרפס, אבל אחרי חודש לא יצאה כל פריחה.
מבקשת את עזרתכם המהירה. מאד מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי נוחות
ד''ר רם דיקמן09/06/2010לצערי מבלי לבדוק אין ניתן להלות השערות, נסי למרוח משהו מאלחש מקומית אולם בסה"כ איני באמת יכול לעזור דרך האתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)