מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בנוגע לאוכל.חיילת03/05/2010
חיילת בת 20.
יש לי הרבה בעיות מאז גיוסי בעיקר בריאותיות.
מה שהכי מטריד אותי הוא בעיית היציאות ובכלל בעיות הקשורות לאוכל.
קורה לי לרוב או שאין לי יציאות או שיש לי יציאות והן בחלקים קטנים מאוד והן מאוד רכות,
אך עדיין אני מתאמצת להוציא אותן וגם כשאני מתרוקנת אני מרגישה שזו התרוקנות חלקית.
בעיקר אחרי אוכל אני מרגישה נפוחה ומרגישה שהאוכל עולה לי ותקוע בגרון גם אם לא אכלתי הרבה.
נדיר אבל גם קורה שאני מרגישה חומציות כמו קיא שעולה בגרון גם...
צד שמאל כואב לי בעיקר אזור המעיי ולפעמים הוא גם קשה ונפוח...ואני רואה זאת גם ביחס לצד הימני שלא כואב וגם לא בולט כמו השמאלי של הבטן.
אני לא מרגישה תחושת רעב או שובע המצב הזה החל להכניס אותי לדכאונות וזה הדבר היחידי שאני חושבת עליו...
כבר למעלה משנה אני סובלת הסימפטום של התחושה שהאוכל עולה קרה לי רק בחודש וחצי האחרונים....
עשיתי בדיקות דם הן בסדר.
עשיית גאסטרוסקפיה-גילו אודם קל במעי דק ובקיבה-נתנו לי לנטון אני לא יודעת אם זה עזר סיימתי את השימוש טרם הייתה ביקורת.
ביופסיות טרם קיבלתי תשובה.
היה לי חיידק קלוסטרידיום דיפציל-אבל אני מניחה שהוא עבר השתמשתי בפלג'יל.
הנפיחות בבטן אני לא יודעת כבר כשאני נמצאת בבית הסימפטומים הם הרבה הרבה פחות ממה שבבסיס.אני בבסיס סגור.
כבר למעלה משנה ועדיין לא גילו מה יש לי..האם בכלל אני צריכה לעבור קולונוסקפיה?
נמאס לי כבר מכל הבדיקות הללו.
ואני גם חוששת שעליתי במשקל בגלל זה..
אני לוקחת קל בטן...ניסיתי גם פפברין לא יודעת אם זה עזר..
וחשבתי גם לנסות סיבים תזונתיים טבעיים למרות שיציאות רכות אך קטנות ואני מרגישה לפעמים כאב ראש אחרי מאמץ..אין לי שליטה על זה:(
נראה כאילו אין פתרון ועולם לא יהיה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במערכת העיכול
ד''ר יהודית אסולין דיין03/05/2010התלונות מתאימות לתסמונת המעי הרגיש. הרגישות בצד השמאלי, משך התלונות והעובדה שזה משתפר בבית רק מחזקים אבחנה זו. לא חושבת שקולונסוקופיה תוסיף מידע.
סיבים יכולים לעזור ולכן יש מקום לנסות אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.
חיילת05/05/2010היי...תודה מקרב לב על המענה...
יכול להיות שבאמת בעיית העצירות שלי היא ממתח וחלץ והרתיעה משירותים וסביבה שהיא אינה הבית....
שם כל הבעיות מתחילות..אבל אין לי שליטה על זה..ניסיתי להתמודד עם זה בכל כך הרבה דרכים..
סיבים תזונתיים לא עזרו לי...לקחתי בדיוק כמו שכתוב במרשם כי אני מפחדת שאם אקח יותר תווצר הבעייה ההפוכה...
הביאו לי לקסטיב ורק לאחר 6 כודרים..אתמול בערב 3 ו3 היום בבוקר...הייתה לי יציאה נורמלית..
אני לא רוצה להתחיל עם כל המשלשלים האלה..אין טיפול שלא יגרום לי להתמכרות לכדורים משלשלים או ההפך כאלה שמטפלים בשלשולים?
כל פעם נותנים לי כדור כזה או אחר..שזה בעצם פתרון זמני..ואני לא רוצה להתמכר לכל זה..
ניסיתי גם לא לקחת כדורים בכלל תקופה מסויימת זה גם לא פתר את הבעייה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי היא:
חיילת05/05/2010השאלה שלי היא במידה ואני אמשיך בפתרונות הזמניים שנותנים לי:
משככי כאבים,כדורים כנגד שלשולים/עצירות.
אני אפגע בעצמי ואגרום לנזק בלתי הפיך?
אני יודעת שמשלשלים יכולים לגרום לתלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק
ד''ר רם דיקמן07/05/2010אין כל נזק בלתי הפיך במה שאת עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
עדי08/05/2010פתרון מידי מרפואה סינית טבעי לחלוטין 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)