אמא מאוד-מאוד מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מאוד-מאוד מודאגת
    רעיה
    06/05/2010

שלום רב!לבני,בן 26,לפני שנה וחצי הופיעה הפרשה מאיבר מין.עשו לו כל הבדיקות אפשריות למחלות מין.הכול יצא נקי.אבל ביניתיים גילו אצלו בעיות בקיבה-בגלל שינוי צבע בצואה ודימום ריקטלי.הוא עבר לפני חודש קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה.עכשיו הוא מתחיל בדיקה עם איזה חומר ניגודי....יש לו כאבים חזקים בלילות בבטן.כאבים ב2 בוהנות ברגליים.מה כל זה?זה קרואן?בקשר להפרשות מאיבר מין-שהם ממשיכים,רופא אמר שאולי יש לו איזה סתימה(או משהוא כזה)במעי הדק שזה משגורם לדלקת.איך מטפלים בזה?ומימה זה בא?בני היה בריא מאוד!תענו לי,בבקשה!אני מתה מפחד!!!!!!בבקשה!תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מאוד-מאוד מודאגת

הוספת תגובה

• הפרשות מאיבר המין ובעיות בקיבה

ד''ר רם דיקמן
    07/05/2010

את שואלת שאלות אבל הנתונים שאת נותנת לא עוזרים לנו להחליט האם שני הממצאים קשורים זה לזה,על פניו לא נראה לי שיש קשר בין שתי התופעות, אבל כפי שציינתי קשה לקבל החלטה על סמך הנתונים, מציע כי יש להתקדם בבירור אורולוגי וגסטרואנטרולוגי בנפרד ובמקביל ולסיימם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו