כאבי בטן שמאל תחתונה והקרנה על הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן שמאל תחתונה והקרנה על הגב
    ל
    23/05/2010

שלום רב,
    זמן רב אני קוראת את האתר הזה, ועדיין לא מצליחה לפענח את הכאבים שלי.
    אני בת 23, בריאה בדר"כ,נוטלת גלולות למניעת הריון,ללא אלרגיות,יציאות סדירות,משקל גובה וכד' תקין.

לפני כשנה החלה לי תחושת מלאות בבטן שמאל תחתונה, על גבול המפשעה.

עשיתי בדיקת אולטראסאונד גניקולוגי שיצאה תקינה לגמרי-שחלה שמאל גדולה משחלה ימין ב10מ"מ(תקין?), בדיקת שתן כללית ותרבית שיצאה תקינה(אין דם בשתן,או כאב במתן שתן).

לאורך הזמן החלה הקרנה כואבת(!) על גב תחתון שמאל, לעיתים על רגל שמאל ועד קו החזייה.

ומאז ועד היום הייתי באולטרא סאונד בטן תחתונה כליות ומפשעות-הכל תקין(כלי דם, ללא נוזל חופשי,לא
    הודגם בקע)

אורטופד-חשב שזו דלקת באזורGT והמליץ על אטופן400-לא היה שיפור.הכאבים לא קשורים למאמץ ולא מעירים משינה.כמו כן איתר רגישות מעל עצב הסיאטי-קלה, ורגישות מעל צלעות שמאל
    נשלחתי לצילומי רנטגן תוצאות בדיקת אגן:ב.מ.פ ועקמת קמורה שמאלה,מרווחים בין חולייתים שמורים.

נשלחתי לספירת דם התוצאות הורו על שיקעת דם מואצת ESR 40.0 PROTEIN 0.6 HTC 36.4% LOWוMONO% 3.1 LOW

כירורג-שלל בקע.

נשלחתי לבדיקת CT(אחרי לחץ רב מצידי) לפני כחודשיים-ריאות תקינות,איו נוזל פלאורלי.
    יש נדולה קטנה בכבד 9 מ"מ קרוב לודאי הסננה שומנית. יתכן נודולה קטנה באדרנל שמאל.
    טחול לבלב וכליות תקינים ואין לימפאדנופתיה רטרופיטונאלית אין לזיות בעצמות.

נשלחתי לבדיקת גסטרו שתתקיים רק באוגוסט-
    רק בשבועיים האחרונים היו מלווים בעצירות של יומיים לסירוגין או שלשול לסירוגין לפני כן לא היה שום שינוי ביציאות.אין כאב ביציאות.ותחושה של לחץ בחזה.

נשלחתי שוב לבדיקת דם ושתן השבוע 17.5.10 -
    ESR-30
    CRP-34
    WBC-5.35
    HGB-12.2
    PLT-279
    שתן- 500 ליקוציטים

לאורך כל השנה הזו,אני מרגישה טוב,ופשוט תחושת מלאות/לעיתים כאב עמום בבטן שמאל תחתונה והקרנה על גב תחתון שמאל וירך שמאל לסירוגין כמו כן חולשה ברגל שמאל בכללותה.

מה השערותייך?האם יש כיוון שעוד לא נבדק?האם יכול להיות שהבעיה במערכת העיכול?

מחכה לשמוע את השערותייך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בטן

ד''ר רם דיקמן
    23/05/2010

אני סבור שיש למצא כל בירור עד תומו, ולכן הייתי מבצע את בדיקת הגסטרו שנקבעה לך ומנסה להקדימה. הייתי גם מבצע סונר רקמות רכות המכוון למפשעה הכואבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו