מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תענו לי- מפחדת שנגרם לי נזק!מודאגת28/05/2010
שלום,
בראבעה-חמישה ימים אחרונים נטלתי המון משככי כאבים... בין 7 ל-10 כדורים כל פעם תוך חצי שעה... יום אחד לקחתי 10 כדורים של אדוויל ואחרי ארבע שעות לקחתי עוד חמישה!
פעם אחרונה שלקחתי כדורים הייתה ביום רביעי (שלשום). הפסיכולוגית שלי אמרה לי שאם אמשיך אז היא תגיד לאמא שלי אז הפסקתי ומאז לא לקחתי. לא ביום חמישי ולא היום. במהלך הימים האלה הרגשתי די רע. סחרחורות, רעשים בבטן ונפיחות, חולשה וקצת שלשולים. (שלא יודעת אם הם נגרמו מהכדורים או מזה שאני סובלת ממעי רגיז). היום קמתי ואני לא מפסיקה לשלשל. אני משלשלת די הרבה כי אני סובלת מאוד(!!!!) ממעי רגיז. אבל אני מרגישה שזה שונה. ואני מפחדת שאולי זה נגרם ממשככי הכאבים. אתמול לא לקחתי וגם היום לא, אבל יכול להיות שנגרם לי נזק מימים קודמים? לקחתי "קלבטן" כי זה מה שאני לוקחת בגלל השלשולים של המעי הרגיז וזה לא עוזר לי! תרופה שתמיד עוזרת לי עכשיו כבר לא עוזרת. ולכן אני מפחדת שאולי זה מהכדורים. קלקול קיבה זה לא יכול להיות כי אני בן אדם עם חרדות בקשר לאוכל והגיינה. אוכלת רק דברים שיודעת בוודאות שאינם מקולקלים וכמעט שלא אוכלת בחוץ. האם עליי לפנות לרופא? אני ממש מפחדת שיקרה לי משהו או שכבר קרה.!
בבקשה תענו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים
ד''ר רם דיקמן29/05/2010עניתי לך, את מתארת מצב שיש להתמודד עימו מול רופא ולא באתר, פני לרופא המטפל שלך בבקשה או לחדר מיון אם את חושבת שמצבך הורע מהפעם הקודמת שכתבתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)