מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים חוזרים. לפחות פעם בחודשש28/05/2010
אני בת 18.5 מאז תחילת גיל ההתבגרות אני סובלת משלשולים חוזרים וכך גם היום.
אני סובלת משלשולים לפחות פעם בחודש. לעיתים כאלה שמצריכים אותי להגיע לשירותים בכל רבע שעה ולפעמים רק פעמיים ביום אך עדיין יציאות מימיות ולא נעימות.
אני מאוד סובלת מהמצב שגם לא נעים בכלל פיזית וגם משבית אותי מלצאת מהבית כיוון שאני צריכה להיות בסביבת שירותים וכי אני לא מרגישה טוב.
בנוסף שמתי לב שיש לי תקופות שפתאום אין לי תאבון או שאני יכולה להיות רעבה אבל כל דבר שאני מכניסה לפה גורם לי לבחילה.
בתקופה האחרונה אני גם מרגישה תחושת עייפות ותשישות כללית.
הייתי פעמים רבות אצל הרופא בעניין, עשו לי בדיקות דם כמה פעמים והכל נראה תקין.
הפנו אותי כעט לעשות בדיקת אי סבילות ללקטוז לראות אולי זה נובע ממוצרי חלב (עוד לא עשיתי את הבדיקה)
אני מיואשת כבר מהמצב ונמאס לי להתמודד עם השלשולים האלה והכי מתסכל זה שהרופאים אומרים שהכל בסדר, שאין לי כלום. איך זה יכול להיות? מה יכול להיות שיש לי?
ההגיוני שיש לי איזו מחלת מעיים? איך בודקים את זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול
ד''ר רם דיקמן29/05/2010את הבירור עליך להשלים גם עם בדיקת דם לשלילת צליאק, ובמידה והכל תקין, פני בבקשה לבדיקה אצל רופא גסטרו, בצעי גם את בדיקת הלקטוז ובצעי תרבית צואה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)