כאבי בטן תחתונה חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה חזקים
    רוני
    11/06/2010

לד"ר שלום רב,
    אני בשנות ה20 לחיי במשך כחודש שאני סובל מכאבי בטן תחתונה + תחושה של בערה ,חום באזור.בייחוד הדבר פוקד אותי אחרי ארוחה.וזה גם מרגיש כמו עיוות,גלים בבטן התחתונה.
    הרופאת משפחה ביצעה מספר בדיקות דם שיצעו תקינות,קיבלתי הפנייה לרופא גסטרו שטרם קיבלתי תור אליו.בנתיים אני צורך אומפרדקס ,פפרבין ופראמין. אין לי שילשולים,אין הקאות,יש בחילות וחולשה,בליווי של הכאבי בטן תחתונה חזקים.אני אבוד עצות ונורא מפוחד.לא יודע מה זה יכול להיות,האם זה יכול להיות משהו מסוכן שקשור למעיים זה נשמע כמשהו מסובך?
    האם זה יכול להיות דלקת מעיים,אלו בדיקות צריך לבצע אודה לכל תגובה בתודה
    זה בסדר לצרוך את הכדורים האלה?
    אייל

נ.ב
    __
    צריך לבצע בשבוע הבא בדיקות דם אחרות כגון תפקודי כבד,רגישות לגלוטן,ספירת דם,שקיעת דם ובדיקות דם נוספות .הרופאת משפחה רוצה לבדוק אופציות נוספות מכיוונים אחרים.
    בעבר קיים רקע של החיידק אילובקטר.ואני מאמין שעדיין יש לי אותו,האם הוא יכול לגרום לכל הכאבים האלו בבטן התחתונה ,הבערה,והעיוות של הבטן תחתונה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן תחתונה חזקים

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר רם דיקמן
    12/06/2010

חשוב לבצע את הבדיקות של רופאת המשפחה ולהתייעץ עם רופא גסטרו, אין כל סכנה כעת, בצע את הבירור בלי לחץ. שנית הייתי מפחית מוצרי חלב לשבועיים ובודק אם חל שיפור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו