הרגשת בחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת בחילות
    אני
    20/06/2010

שלום, מזה כ- 7.5 חודשים אני נוטלת פלוטין למניעת לחצים בראש ובחילות חזקות שנבעו מלחץ נפשי. כשהתחלתי ליטול את הכדורים , היו לי בחילות חזקות , ולאט לאט במשך החודשים הן מעטו
    אך הן עדיין קיימות. כמובן שזו תחושה לא נוחה ועשיתי שבוע שעבר בדיקת הליקובטר כדי לראות אולי אם יש לי חיידק. בבדיקות נמצא שאין לי את החיידק ורופא המשפחה אמר שאחכה לתור אצל הגסטרו, אך זה רק עוד חודש וקצת. מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה לבחילות אלו? האם זה יכול להיות מהכדור או שיכולה להיות סיבה אחרת (וזה כמובן לא מהריון). אודה על כל תשובה שתוכלו לתת לי בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת בחילות

הוספת תגובה

• בחילה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    20/06/2010

בחילה היא תופעת הלוואי השכיח הביותר של פלוטין ועד 25-30% מהחולים סובלים ממנה. רק כ-4% מהם מפסיקים את הטיפול בגלל הבחילה. הרבה יותר סביר שהגורם הוא תרופה ולא הליקובקטר וכו'. את צריכה לשקול תועלת הטיפול מול המחיר שאת משלמת ולהחליט האם את ממשיכה את התרופה או לא- בכל מקרה לפני הפסקת התרופה להתייעץ עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו