הליקובקטר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר?
    לירן
    22/06/2010

הי.אני בת 36, לפני כמה ימים עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה ונאמר לי ע"י הרופאה שביצעה את הבדיקה שהיא הסירה פוליפ מאוד זעיר ושלחה אותו לבדיקה.עשיתי ת הבדיקה כיוון שסבלתי לאחרונה מצרבות נוראיות, ריפלוקס ושריפות נוראיות בגרון.אני באופן מוזר לאחר הסרת הפוליפ מרגישה טוב יותר והצרבות נעלמו.עדיין יש לי אי נוחות אם אני רעבה ו"שוכחת" לאכול אבל שום דבר קריטי.אם היה לי חיידק הליקובקטר פילורי, האם יש מצב שבעת הסרת הפוליפ, גם החיידק נעלם ללא טיפול אנטיביוטי? אגב, אני לא בהריון (צרבות...).אגב, נאמר לי ע,י הרופאה שלי שבדיקת גסטרוסקופיה היא האמינה ביותר לקבוע אם מדובר בחיידק הליקובקטר וחבריי (שאינם רופאים) אומרים לי מנסיון שבדיקת נשיפה מהיימנה יותר.האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר?

הוספת תגובה

• הליקובקטר

ד''ר רם דיקמן
    24/06/2010

שתי השיטות רגישות, תתרכזי בלקבל תשובות מהרופאה ולא מחברים, בלי להתנשא, חכי בשלב זה לתשובת הביופסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו