מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף!!!!עדן24/06/2010
שלום!כלפני חודש יצאתי לטיול שנתי.
הבעיה היא שחזרתי הביתה הלכתי לשורתים והקאתי.דודה שלי אחות בתואר שני אז שאלנו אותה והיא אמרה שהיתייבשתי קשות.לאחר 3 ימים השתקמתי וחזרתי להיות בריא,הרגשתי טוב.
אבל יום למחרת תפס אותי כאב בטן נורא. הלכנו לרופא והוא שתפס אותי וירוס בבטן אך לא ידוע מי מה.הוא הביא לי כדורים אומפרדקס.לקחתי במשך שבועיים ובשבועיים האלה הרגשתי טוב וכשהפסקתי לקחת הרגשתי רע שוב אבל במקום אחד (מצרף תמונה).כולם אמרו לי שאני בריא וזה מלחץ מאירוע גדול שיש לי.והאירוע עבר ואני עדיין מרגיש על הפנים
שאני שוכב יש לי בחילה לפעמים אני מזיע ושאני נוסע עם האופוניים יש לי בחילה נוראית.נעזרתי באתרים של תרופות סבתא לאכול מלפפון תה וכאלה אבל זה עוזר לכמה דקות.
יכול להיות שהוירוס נבע מההיתיבשות?
מה אני צריך לעשות כדי לגרום לזה לעבור?
יש כדור אחר ממולץ?
בנוסףשאני קם בבוקר אני ישר הולך לספה לשבת.וכול פעם שאני קם מהספה אני רואה נקודות שחורות בעניים וכאב ראש קל.רק לכמה שניות.ואז כאב הבטן מתקיף שוב
נגיד שקמתי ב-8:00 וקמתי מהספה פעמיים לפני שאכלתי ריאיתי נקודות שחורות,ובשעה 9:00 אכלתי-שקמתי מהספה אחרי האוכל הייתי בסדר חוץ המכאב בטן.
חוץ מזה גם אחותי התחילה עם כאבי בטן ושילשול.יכול להיות שהדבקתי אותה?חוץ מזה אני לא משלשל,הרופא אמר שהוירוס היה יוצא בשלשול אבל לא יצא.קקי אני עושה גם פעם ב-יומיים יום.
חייב עזרה דחוף כול דבר יעזור....!!!111
בבקשה עזרה מהר עדן [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן
ד''ר רם דיקמן25/06/2010אתה מתאר כאב בטן ובחילות שלא חולפות, אני מציע לפנות לבדיקת רופא גסטרו, ייקחו בדיקות דם ויבצעו בירור מלא. ייתכן ואירוע ההתייבשות אינו קשור למה שאתה מתאר, כעת העניין הפך למציק ויש לפנות לרופא המתאים, רופא הגסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדן י25/06/2010תודה רבה על עזרתך המיידית.....
אני אלך להיבדק שוב,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה וטיפים?
עדן י25/06/2010אני צריך קצת טיפים-כמו להרים את הראש בשכיבה וכזה....אבל ממך.
האם מותר לי לעשות פעילות כל שהיא?כולל שחייה?
מה מותר לי לאכול ומה לא?
מים אני צריך לשתות?
שאני שוכב אני מרגיש שמשהו עולה במעלה החזה,להמשיך לשכב?
מה אני צריך לעשות כדי למנוע את כול הגרפסים?
אני לא אהיה נאג' יותר
מקווה לתשובה מהירה עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)