עצירויות ודימומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירויות ודימומים
    st
    25/06/2010

שלום רב!אני חייבת ייעוץ ועזרה אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מאוד מוטרדת:
    הנני בת 27. בחורה בריאה בדר"כ, לא מעשנת . כבר כ 6 שנים אני סובלת מעצירויות מתמשכות ויציאות לא סדירות. אני לא אוכלת כל כך נכון בגלל אורח חיי המהיר ולכן לאחרונה קיבלתי תפריט מתזונאית. כמו כן בערך בשנתיים האחרונות החלו להופיע לי מעט דימומים מידי פעם בזמן היציאות. הלכתי לכירורג שאמר לי שאין לי טחורים ולא שלחו אותי לבדיקות נוספות. רק לאחרונה ,כיוון והופיעו אצלי דימומים בתדירות יותר גבוהה,רופא גסטרו עשה לי סיגמוסקופיה ואמר שהכל תקין אבל כיוון והוא לא מוצא את הסיבה לדימום הוא רוצה לעשות לי קולונוסקופיה.
    בעקבות זה יש לי כמה שאלות לרופאי הפורום:
    1. מה מראה בדיקת הסיגמוסקופיה ? האם היא מספקת?
    2. על מה יכולים להעיד הדימומים ?
    3. לסבתי מצד אימי היה סרטן המעי הגס בגיל 70 האם זה תורשתי האם אני בסיכון (חס וחלילה)?
    4. האם יש לך המלצות לבדיקות שעלי לעבור שיהיו יותר יעילות? אולי בכיוון הקיבה?
    5. האם יש טיפול טבעי יעיל לעצירויות
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירויות ודימומים

הוספת תגובה

• עצירות ודימום

ד''ר יהודית אסולין דיין
    28/06/2010

עדיין רוב הסיכויים שמדובר בטחורים. סיגמואידוסקופיה היא בדיקה של המעי עד לעומק כ-50 ס"מ ולרוב מספיקה במקרה של דימום בבחורה צעירה כמוך. סיפור משפחתי של גידול במעי אצל הסב שהינו קרוב מדרגה שניה אינו מגדיל את סיכוייך לחלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו