ריפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    לירן
    27/06/2010

כבר שנים רבות אני סובלת לעיתים מהתקפות ריפלוקס, בטן עליונה נפוחה גזים וכו' וזה בעיקר כשאני לחוצה.בתקופה האחרונה התחילו לי צרבות בושט ובגרון שממש אני מרגישה כאילו כל האזור נשרף לי כשבלילה זה הופך לגרוע יותר.אני נוטלת כעת כדורי אומפרזול שנותנים בקנדה כי אני גרה שם כעת (אני מניחה שהלחץ ממגורים במקום אחר והגעגועים עושים ותי רגישה ולחוצה באופן טבעי ואני גם טיפוס דאגני מטבעי).עשו לי בדיקת גסטרוסקופיה ואין עדיין תוצאות כדי לאבחן אם מדובר בחיידק הליקובקטר וגם עשו לי אולטרסאונד של הבטן ולזה קיבלתי תשובה שהכל תקין.לפני 3 חודשים נטלתי את הכדורים למשך חודש וחצי וכשסיימתי אותם זה עבר (אז לא היו לי צרבות , רק ריפלוקס מדי פעם).עכשיו אני כחודש לאחר הפסקת הטיפול וכאמור החלו תופעות שמעולם לא סבלתי מהן קודם (צרבות) לכן על אף חומציות היתר שממנה אני סובלת מזה שנים.האם אצטרך לקחת את הכדורים לכל החיים? גם עם הכדורים אני מרגישה ש"עולה" לי לפעמים ויש לי גרפסים.חזרתי ליטול כעת אומפרזול פעמיים ביום.אגב, האם מותר ליטול כדורים אלו בזמן הריון? תודה מראש על ההתיחסות לשאלתי (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד''ר רם דיקמן
    27/06/2010

את כותבת המון ולא ברור בסוף מה רצונך, תנסחי שוב את השאלות בבקשה ותקצרי, להשתמע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפלוקס 2

לירן
    28/06/2010

אתה צודק וסליחה.מה שאני רוצה לדעת זה אם תופעות של ריפלוקס, צרבות קשות וחומציות יתר בקיבה שחוזרות לאחר טיפול בן חודשיים באומפרזול מצריכות לקחת את הכדורים הללו כל החיים או שיש צורך בטיפול אחר וחזק יותר? אני לוקחת כעת אומפרזול פעמיים ביום שוב לאחר הפסקה בת חודש מאז הטיפול האחרון שכאמור ארך כחודשיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד''ר יהודית אסולין דיין
    28/06/2010

הטיפול לא מרפא רפלוקס אלא מקל על הסימפטומים. מסיבה זו מרבית האנשים זקוקים לטיפול זה למשך תקופה ארוכה/כל החיים. אין טיפול "חזק" שמחסל רפלוקס אחת ולתמיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך דוקטור

לירן
    29/06/2010

תודה רבה לשני הדוקטורים היחידים שעונים כל כך מהר ובפירוט.כשמרגישים לא טוב ולחוצים מכל תופעה חדשה לא נעימה בגוף מאוד חשוב שיש מישהו/מישהי מקצועיים שעונים מהר ובמקצועיות הראויה, מה שמקל ונותן הסברים על התופעות השונות ואיך ניתן לטפל בהן.תודה רבה על התיחסותכם הרצינית, המקצועית והמהירה.אתם עושים עבודת קודש ואני כשלעצמי מאוד מעריכה את פועלכם.יישר כח (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו