זקוקה לעזרה ויעוץ בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה ויעוץ בדחיפות
    מיטל
    22/07/2010

לרופא שלום,
    כבר 7 חודשים שאני סובלת מבעיות רציניות בבטן שלי.
    הכל התחיל בהרגשת נפיחות, גזים צרבות וריפלוקסים, והמשיך עם החודשים בלי לחלוף כאשר ישנה תחושה שמשהו תפוס ומכווץ בתוך הבטן העליונה.
    נערכו לי בדיקות רבות, ביניהן להליקובקטר - נמצא שלילי, כלומר שאין את החיידק, לאחר מכן עשינו גם בדיקה לצליאק ולרגישות ללקטוז- אין צליאק ונמצאה רגישות מזערית ללקטוז אבל הוצאתי כל מוצר חלב מהתפריט שלי והכאבים והגזים הנפיחות, הריפלוקס והצרבות לא נעלמו.
    ערכתי בדיקת גסטרואנדוסקופיה ונמצאה אצלי דלקת בוושט, לטיפול בדלקת לקחתי אומרפדקס וכשזה לא הועיל עברתי ללוסק, לקחתי לוסק קרוב לחודשיים וחצי ללא שיפור ניכר במצב.
    ערכתי גם בדיקת אולטרסאונד שנמצאה תקינה.
    אני אובדת עצות ואינני יודעת מה לעשות, קשה לי לתפקד במצבי והוא מכניס אותי לייאוש ודיכאון.
    ניסיתי גם רפואה אלטרנטיבית -דיקור סיני ללא הועיל וביקור אצל נטורופת - מה זה יכול להיות? האם זה הגיוני שכל התופעות הללו נובעות מלחץ או מגורמים נפשיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

מיטל
    22/07/2010

שכחתי לציין שלקחתי גם כדורים נגד חיידקים הגורמים לגזים בקיבה במשך שמונה ימים ואף זה לא שינה ו.או שיפר את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד''ר יהודית אסולין דיין
    22/07/2010

התיאור והממצאים בגסטרוסקופיה מתאימים לרפלוקס. אם לוסק לא עזר כדי לנסות תכשיר אחר כמו קונטרולוק 40 מ"ג פעמיים ביום למשך 8 שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו