בעיות עיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עיכול
    אורית
    27/07/2010

שלום,

אני סובלת המון זמן מבעיות במערכת העיכול, שמתבאות בבחילות, נפיחות בבטן והרגשה לא טובה בבטן כולה.
    לאחרונה אחרי ארוחות שאני אוכלת יש לי התנפחות של צד שמאל באיזור הטבור ומתחתיו מצד שמאל ונוצר שקע קטן מעל הטבור כשזה קורה...בנוסף אני רואה ממש על העור של הבטן (באיזור שציינתי) ממש תזוזות הנראות לעין כאילו זה המעיים עצמן או לפחות ככה זה מרגיש לי...
    עשיתי אולטרסאונד איברים אך יצא תקין....עשיתי בדיקת נשיפה שיצאה תקינה....מה עוד לעשות?
    התחושות האלה מעיקות עליי מאוד, ואף פעם לא קרה שממש ראיתי את הכל זז ונפיחות ממוקדת ושקע מעל הטבור...מה זה? וזה ממש מלחיץ אותי...יש לך אולי כוון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עיכול

הוספת תגובה

• בעיות עיכול

ד''ר יהודית אסולין דיין
    28/07/2010

החלק הסופי של המעי הגס ממקודם שמאלית לטבור וכשהוא מלא אויר- גזים את יכולה לראות נפיחות וגם תנועה. אם תבדקי שוב לאחר שהתרוקנת מגזים או יציאות תראי שזה חולף ..וחוזר חלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו