בדיקת גסטרוקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת גסטרוקופיה
    נ
    07/08/2010

שלום,
    אני חושדת (ע"פי הופעת מס' תסמינים בימים האחרונים) שאני סובלת מכיב-קיבה, וברצוני לברר שני עניינים בנוגע לבדיקות:
    -הבנתי שיש אפשרות לבדיקה פולשנית פחות, שנעשית ע"י בליעת חומר כלשהו ונשיפה. האם ניתן לבקש לעשות בדיקה זו במקום הגסטרוקופיה?
    -האם אין החדרת צינור דרך הגרון מעוררת את רפלקס ההקאה? האפשרות להקיא במהלך הבדיקה מרתיעה אותי מאד מלגשת. האם אוכל לשמוע פירוט על בדיקה זו?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת גסטרוקופיה

הוספת תגובה

• גסטרוסקופיה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    08/08/2010

ההחלטה תלויה ביום היתר בגיל ובנתונים נוספים. אם מדובר בגיל צעיר ואין הקאות, ירידה במשקל, אנמיה וכו' -בדיקת הנשיפה מספקת.
    בליעת בריום- כורכה בקריהנ ופחות מדויקת מגסטרוסקופיה.
    בגסטרוסקופיה ניתן ספריי שמרדים מקומית את בית הבליעה. גם אם מתעורר רפלקס ההקאה לא מקיאים וזה מנסיון של אלפי בדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המידע!!

נ
    08/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו