מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיידק ההליקובקטרשרון16/08/2010
שלום רב,
אני בת 26, לפני כשנתיים התחלתי לסבול מבחילות חזקות באופן קבוע, ולאחר בדיקות התגלה אצלי חיידק ההליקובקטר, מאז ניסיתי גם את הטיפול המשולש וגם את הטיפול המרובע, אך החיידק לא עבר,
הרופאת משפחה הפנתה אותי לגסטרואנטרולוג, שאמר שאפשר לחיות עם החיידק כל עוד הוא לא מפריע לי ביום יום.
אני לא סובלת מכאבי בטן בעקבות החיידק, אלא רק מבחילות.
הבנתי שחיידק זה עלול להיות מסוכן לטווח ארוך ועלול לגרום לסרטן, האם יש דרכים נוספות שניתן לטפל בו? זה לא מסוכן ךהמשיך "לחיות" איתו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
ד''ר יהודית אסולין דיין16/08/2010אין הכרח שהגורם לבחילות הוא החיידק. בחילה היא תלונה לא ספציפית למערת העיכול.
לגבי הטיפול בחיידק: אכן החיידק יכול לגרום לסרטן קיבה באחוזים בודדים. אם את מאוד חוששת ומעונינת בנסיון נוסף ניתן לקחת טיפול עם טבניק, מוקסיפן ואומפרדקס (נלקח כקו "שלישי" אחרי טיפול משולש ומרובע).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שאני רגישה לפניצילין
שרון17/08/2010ולכן לא יכולה לקחת מוקיספן.
בכל פעם שהתחלתי לטפל בחיידק עם אנטיביוטיקה הבחילות עברו, אך חזרו כעבור כמה חודשים כשסיימתי את הטיפול, לכן אני מניחה שהבחילות אכן נובעות מהחיידק.
האם יש טיפול נוסף שאפשר לנסות, או לחילופיןם תזונה שיכולה להעביר את החיידק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות
ד''ר יהודית אסולין דיין17/08/2010מספר נקודות:
1. טיפלת בחיידק אבל הוא לא הגיב לטיפול אך אז מסיקים מכך שהבחילות קשורות לחיידק?
2. אין מידע על "קו שלישי" שאינו כולל פניצילין. אם הרגישות לפניצילין היא ודאית כדאי להתייעץ שוב עם הגסטרו אנטרולוג.
אם הרגישות לפניצילין היא משהו מעורפל מהילדות (יש הרבה אנשים שיש להם כותרת של רגישות לפניצילין וזה לא מדויק) כדאי לפנות למומחה אלרגיה ולבדוק האם קיימת רגישות.
3.אין תרופות טבעיות המכחידות את החיידק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)