כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    איציק
    16/08/2010

שלום אני בן 44 לפני חמש שנים הרגשתי שיש לי שינויים בהרגלי היציאות נבדקתי ועברתי קולונוסקופיה מלאה שיצאה תקינה והובחנתי שיש לי מעי רגיז,כל הזמן לא הייתי רגוע ולפני שנתיים ביקשתי לעבור CT בגלל כאב קטן בצד ימין למעלה בבדיקה נאמר שישנה התפשלות מעי הדק באזור הג'וגנום לאחר חודש עברתי CT אנטרנוגפי שיצאה תקינה לחלוטין,לפני לפני מס' חודשים ביקרתי שוב אצל רופא הגסטרו עברתי בדיקות דם הכל יצא תקין ואמר לי שיש לי מעי רגיז ואין צורך בבדיקות נוספות,בחודש חודשיים האחרונים יש לי כאבים במרכז הבטן כללי לא ממוקד וגם כשאני נוגע בכל הבטן יש סוג של רגישות האם לדעתכם יש צורך בבדיקות נוספות או להסתפק?תודה
    יש לציין שאני מרגיש כל הזמן לחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר יהודית אסולין דיין
    16/08/2010

מהנתונים שאתה מוסר נראה שזאת האבחנה. במקום להיות כל הזמן מודאג ממה יש לך כי יש לך מעי רגיש תנסה להתמקד בטיפולים תרופתיים/רפואה משלימה שיקלו על הכאבים וישפרו את איכות חייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

איציק
    17/08/2010

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו