שלשולים בבקרים במשך 3 שנים.. :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים בבקרים במשך 3 שנים.. :(
    טניה
    24/08/2010

ערב טוב.
    שמי טניה וכיום אני בת 23 משנת 2007 אני סובלת משלשולים בבוקר, ורק בבוקר!!! בהתחלה לא שמתי לב יותר מדי כי זה היה נגמר מהר ויכולתי להמשיך בסדר היום שלי.
    מתחילת שנת 2010 המצב החמיר, היו לי שני מקרים בשלוש חודש האחרונים שהקאתי ושלשלתי כל היום והייתי מרותקת למיטה במשך יומיים, ירדתי הרבה במשקל, הגובה שלי 1.74 והמשקל שלי הגיע ל45 קילו, בתקופה האחרונה כשאני אוכלת הגוף שלי נכנס למין התקף כואבת לי הבטן כשהאוכל מגיע לכיבה ויש קצת רעידות, זה עובר בדרך כלל אחרי רבע שעה, אבל תמיד כל יום בבקרים יש לי שלשולים, לפעמים חריף לפעמים קל, זה פגע בתפקוד היומי שלי, אני לא יכולה לעבוד כרגע כי רק אחרי 10 בבוקר אני מתאוששת.
    עשיתי בדיקת צואה שתן ודם, לא יצא כלום, הייתי אצל רופא לבטן, גם לא מצא כלום.
    אני סובלת, הגוף שלי נהיה רזה וקצת חלש, כואבת לי הבטן כשאני אוכלת....
    בבקשה תעזו לי.
    תודה מראש.
    טניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

ד''ר רם דיקמן
    26/08/2010

עלייך לפנות לגסטרואנטרולוג לביצוע בירור חודרני מקיף כולל נטית ביופסיות מהמעי הדק והגס, כמו כן בצעי תבחין נשיפה לבדיקת אי סבילות לסוכר חלב ופירות, לסיכום, דרוש בירור גסטרואנורולוגי מקיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו