עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    יונהגו
    25/08/2010

אני בת 57 פעילה מבחינה גופנית, אוכלת טוב ויחד עם זאת סובלת מעצירות מתמשכת. לא קיימת אצלי פעילות מעיים תקינה, גם אם אני מצליחה לצאת זה לאחר מאמצים והצואה מאוד קשה ובצורת עיגולים עיגולים שכל עיגול כמו לידה.
    אני שותה המון מים, אוכלת פירות וירקות - הרבה. הגוף שלי לא מקבל סיבים, זה גורם לי בעיות גזים נוראיות אבל גם לפני שהפסקתי עם הסיבים סבלתי. ז.א הם לא פתרו לי את הבעייה. אני חייבת לציין שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות חודרניות ולא ולא מצאו אצלי שום בעיה ועדיין אני סובלת. ניסיתי שמן זית בבוקר, לימון בבוקר, שזיפים מושרים. בקיצור הכל. אולי יש לכם איזה "הארה" בשבילי. מודה מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות

ד''ר רם דיקמן
    26/08/2010

במידה ועברת קולונוסקופיה שהיתה תקינה השלב הבא הוא לרכך את הצואה, נסי פגלקס או נורמלקס 3 כפות ביום והפחיתי בסיבים. אם לא יחול שיפור פני למרפאת גסטרו שמתמחה בבירור הפרעות בתנועתיות מערכת העיכול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו