בחילה כבר שבועים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילה כבר שבועים
    מאור
    02/09/2010

שלום,
    אני בן 22 ואני כבר שבועים סובל מבחילות , אין לי כמעט כאבי בטן ורב הזמן אני פשוט מרגיש בגרון רצון להקיא, הליקובטר לא נמצא אצלי ,אני מרגיש יותר טוב כשאני אוכל אך לאחר זמן מה זה שוב חוזר, התאבון שלי ירד ואני אוכל פחות, כשאני עושה פעילות גופנית (כמו ללכת לקניות וכו,) אני מרגיש הרעה בתנאים וחולשה, לפני כחודש היו לי תולעים- טופל ועכשיו כבר אין.
    עד שאני אראה גסטרולוג או אבצע בדיקת גסטרוסקופיה יקח הרבה זמן, אני לא יודע מה לעשות בעיניין אני ממש סובל אני דיי מנוטרל , לא יכול ממש לצאת מהבית
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילה כבר שבועים

הוספת תגובה

• בחילות

ד''ר יהודית אסולין דיין
    03/09/2010

אין שום צורך בגסטרוסקופיה במישהו בגילך שסובל שבועיים מבחילות ולכן אין צורך להיות מוטרד מהתור. תשים לב אם הוספת ויטמינים או תוספי מזון כלשהם ותפסיק את כולם. תיקח למשך שבועיים פרמין/מוטיליום נגד בחילות פעמיים ביום. רוב הסיכויים שתוך שבועיים לא תזדקק בכלל ליעוץ גסטרואנטרולוג כי זה יחלוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו