הקאות בלתי פוסקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות בלתי פוסקות
    ויקי
    21/09/2010

אתמול לקראת הערב התחלתי לחוש בחילה קלה, ואי נעימות בבטן (כחצי שעה לאחר סיום ארוחה יחידה באותו היום), וזה דחף אותי להקיא קצת. בדרכי לרופא בעניין אחר לגמריי התחלתי לחוש כבדות בכל הגוף והבחילה התעצמה, בסופו של דבר הקאתי ללא שליטה ברחוב ומכאן זה נמשך למשך כל הלילה. (אף לא הצלחתי למצוא מספיק כוחות בכדיי להגיע לרופא, התיישבתי על ספסל וחיכיתי שיאספוני).
    הקאתי את כל תכולת הקיבה, עד אשר לא נותר אלא להקיא מיצי קיבה,
    שתיתי הרבה נוזלים, מים ותה עם לימון, אך זה רק גירה אותי להקיא עוד. החום עלה ל37.5 ומאוחר יותר ל38.
    בכל הזמן הזה ליוותה אותי חולשה וכבדות חריגה.
    בכל אופן, חשוב לציין שאמא שלי סבלה מאותם תסמינים והקאות יום יומיים קודם לכן.
    ייתכן שמדובר בוירוס?
    מה אפשר ללמוד עליו ועל דרכי הטיפול?

תודה רבה מראש, ויקי, 19.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות בלתי פוסקות

הוספת תגובה

• וירוס

ד''ר יהודית אסולין דיין
    21/09/2010

נשמע כמו זיהום במערכת העיכול. לא מנסים להבין באיזה וירוס מדובר כי אין טיפול רלבנטי וזה חולף מעצמו. אם הרושם הוא של הקאות בלתי פוסקות עד סכנת התייבשות- כדאי לנות לרופא מטפל/מוקד/מיון לטיפול בנוזלים ותרופה נגד הקאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו