מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן ממושכים זה זמן רב...אלירן23/09/2010
חג שמח ושנה טובה
אני סובל הרבה זמן מכאבי בטן חזקים לפחות פעמיים בחודש טיפלו בין עם אנטיביוטיקה ולא עזר. ביצאתי בדיקת צואה ודם והכל היה תקין חוץ משחסר לי קצת ויטמין B12 התחלתי לקחת את הויטמין, יום לפני ראש השנה בערב אכלתי 3 משולשי פיצה, למחרת בבוקר הרגשתי רעב וצורך להיכנס לשירותים יצא לי שילשול, אכלתי משהו והרשתי עוד יותר רעב ואי נוחות בבטן העליונה, נכנסתי לישרותים כמה וכמה פעמים לשלשל יציאה רכה אכלתי צהריים ושוב אותה בעיה עד שהצלחתי לישון בלילה הבטן נפוחה ויוצא לי גזים ומרגיש שהאוכל נשאר לי למעלה, לאחר יומיים עברה ההרגשה והכל היה בסדר.
לפני יום כיפור שוב חזר לי אותו הדבר רק הרבה יותר גרוע כאבים חזקים בבטן, נפיחות ואי הנוחות ובנוסף כאב מתחת לצלע ימין כאב כאילו דוקרים אותי.
צמתי בלי להכניס כלום לפה כי לא יכולתי\ למחרת הצום בלפנות בוקר קמתי עם כאבי בטן לשירותים ויצא לי מים רק מים לפעמים גושים קטנים של אוכל לא מעוכל ככה עד אתמול, הרופא נתן לי פפברין וקולוטל והפנה אותי לגסטרו רק העדיין לא נקבע תור וזה נראה שיקח המון זמן בנתיים אני לא מתפקד צמוד לשירותים וסובל מכאבים עזים ומפריעים לשינה,בנוסף כל דבר שאני אוכל אני מרגיש אותו עובר וקורע לי את הבטן והיתכווצויות וכאבים מתחת לצלע ימין היום יצא לי יציא רכה אך הכאבים ממשיכים.איך להמשיך מפה?
מה זה יכול להיות?, אני צריך לחזור לעבודה ועוד מעט מתחיל ללמוד וחייב לסיים עם הכאבים
תודה מראש,
אלירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר רם דיקמן24/09/2010מה שאתה מתאר זה ארוך ולא ברור, נסח שוב את השאלה ובקצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר ממוקד לבקשתך...
אלירן24/09/2010אחת לחודש אני סובל מכאבי בטן ושילשולים, עכשיו כבר שבוע אני סובל מכאבי בטן חזקים ובנוסף שילשול מים, התחיל לי גם כאבים בצד ימין למעלה מתחת לצלע כאב כמו דקירה, הבטן נפוחה וקצת קשה כאילו אוכל לא מתעקל וקצת בחילות. אני מטופל כרגע עם פפברין ואקטואל, וממתין לבדיקת רופא גסטרו רק שהתור עוד קצת רחוק.
מה יכול להיות שיש לי?
איך שולטים בשילשול המים?
מדוע אחרי שילשול מים אני מרגיש מותש נושם בכבדות?
האם חייב התייחסות מהירה?
תודה מראש
אלירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשול
ד''ר רם דיקמן25/09/2010עד ליעוץ בדוק אם קיימת אי סבילות ללקטוז ולפרוקטוז, בדוק סרולוגיה לצליאק. אין מנוס מבירור מסודר ויסודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)