הליקובקטר פלורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר פלורי
    גד
    25/09/2010

לפני פחות משנה אובחן אצלי החיידק, וקבלתי טיפול משולש של אנטיביוטיקות מוקסיפן+קארין 500 בעקבות אלרגיה חריפה למוקסיפן החליפו לי את הטיפול לקארין 500+ Flagyl אולם הטיפול לא עזר.
    בפעם השנייה של הטיפול המשולש קיבלתי Flagyl +טבעציקלין אבל פיתחתי אלרגיה לתרופה.
    הרופאה כבר אובדת עצות לגבי מה ניתן להוסיף כאנטביוטיקה שנייה ל Flagyl ורוצה לעשות לי אנדוסקופיה.
    רציתי לציין כי יש לי גםרגישות לתרופות- G6pd.
    האם ישנם תרופות אנטיביוטית אחרת שניתן להוסיף?
    בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר פלורי

הוספת תגובה

• הליקובקטר

ד''ר רם דיקמן
    25/09/2010

זה הזמן לפנות ליעוץ גסטרואנטרולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליקובקטר פלורי

גד
    25/09/2010

תודה על התגובה המהירה. התשובה שקיבלתי היתה בהתייעצות של רופאת המשפחה עם רופא גסטרו אך למען האמת התייעצות טלפונית מאוד קצרה אני פשוט אובד עצות, האם באמת אני צריך לעשות אנדוסקופיה או לפנות לחוות דעת שנייה? או שבאמת אין אנטביוטיקה נוספת שניתן לשלב?
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליקובקטר

ד''ר רם דיקמן
    25/09/2010

בקש שיחת רופא עם רופא גסטרואנטרולוג וזה הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו