כאבים שלא עוזבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים שלא עוזבים
    יעל
    01/10/2010

היי,
    בת 25 , בריאה בד"כ.
    מזה כחודשיים יש לי כאבים חזקים בבטן העליונה מלווים בבחילות, נפיחות,גיהוקים חוסר תאבון ואובדן משקל (ירדתי 7 קילו!!!) , אין שילשולים אך יש יציאות רכות ובהירות. אין הקלה בכאב אחרי אוכל או אחרי יציאה.
    בדיקות הדם יצאו תקינות ( עשיתי אותם ממש בהתחלה כשחשתי את הכאבים) , בדיקות צואה לפרזיטים יצאו תקינות . אולטרסאונד תקין, צילום רנטגן תקין.
    בגסטרוסקופיה נמצא הליקובקטור וקיבלתי עד לפני 3 ימים טיפול משולב (לנטון, מוקיסוויט וקארין) ל10 ימים אליו שבמהלכו המשיכו כאבי הבטן, בחילות, חוסר תאבון ואיבוד המשקל . כעט אני עדיין לוקחת לנטון פעמיים ביום אך הכאבים לא מרפים, בימים האחרונים הכאב התפשט למתחת לקיבה אך מעל הטבור במרכז הבטן, והוא נהיה כאב של התכווצויות קשות (בהתחלה היה הכאב חד כמו סכינים)
    הרופא אמר לי לעשות בדיקות דם לציליאק אך לזה אין עדיין תשובות בנוסך הוא לא נתן איזשהי אבחנה ברורה.

אני ממש חסרת אונים ,מיואשת ולא מסוגלת לתפקד
    אובדן המשקל הרב ממש מפחיד אותי ( אני 1.66 ושוקלת כעט 48!) וזאת לאחר שאני משתדלת לאכול בין 3- 5 ארוחות ביום.
    אשמח לשמוע מה לדעתכם העניין ומה עליי לעשות ????

תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים שלא עוזבים

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר רם דיקמן
    03/10/2010

את מתארת תסמונת של כאב בבטן עליונה ולפיכך יש להתרכז בבירור הבטן העליונה. יש לבצע בדיקת סונר בטן בחיפוש אחר אבנים בכיס המרה ולברר אם הליקובקטר אכן הוכחד. אם לנטון בכל זאת עוזר המשיכי אותו או נסי נקסיום 40 מג' פעמיים ביום במקום לנטון, אם לאו, הפסיקי ובדקי אם הליקובקטר הוכחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו