מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים שלא עוזביםיעל01/10/2010
היי,
בת 25 , בריאה בד"כ.
מזה כחודשיים יש לי כאבים חזקים בבטן העליונה מלווים בבחילות, נפיחות,גיהוקים חוסר תאבון ואובדן משקל (ירדתי 7 קילו!!!) , אין שילשולים אך יש יציאות רכות ובהירות. אין הקלה בכאב אחרי אוכל או אחרי יציאה.
בדיקות הדם יצאו תקינות ( עשיתי אותם ממש בהתחלה כשחשתי את הכאבים) , בדיקות צואה לפרזיטים יצאו תקינות . אולטרסאונד תקין, צילום רנטגן תקין.
בגסטרוסקופיה נמצא הליקובקטור וקיבלתי עד לפני 3 ימים טיפול משולב (לנטון, מוקיסוויט וקארין) ל10 ימים אליו שבמהלכו המשיכו כאבי הבטן, בחילות, חוסר תאבון ואיבוד המשקל . כעט אני עדיין לוקחת לנטון פעמיים ביום אך הכאבים לא מרפים, בימים האחרונים הכאב התפשט למתחת לקיבה אך מעל הטבור במרכז הבטן, והוא נהיה כאב של התכווצויות קשות (בהתחלה היה הכאב חד כמו סכינים)
הרופא אמר לי לעשות בדיקות דם לציליאק אך לזה אין עדיין תשובות בנוסך הוא לא נתן איזשהי אבחנה ברורה.
אני ממש חסרת אונים ,מיואשת ולא מסוגלת לתפקד
אובדן המשקל הרב ממש מפחיד אותי ( אני 1.66 ושוקלת כעט 48!) וזאת לאחר שאני משתדלת לאכול בין 3- 5 ארוחות ביום.
אשמח לשמוע מה לדעתכם העניין ומה עליי לעשות ????
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר רם דיקמן03/10/2010את מתארת תסמונת של כאב בבטן עליונה ולפיכך יש להתרכז בבירור הבטן העליונה. יש לבצע בדיקת סונר בטן בחיפוש אחר אבנים בכיס המרה ולברר אם הליקובקטר אכן הוכחד. אם לנטון בכל זאת עוזר המשיכי אותו או נסי נקסיום 40 מג' פעמיים ביום במקום לנטון, אם לאו, הפסיקי ובדקי אם הליקובקטר הוכחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)