בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    גוי
    02/10/2010

שלום אני בן 28 בריא לחלוטין מזה שלושה חודשיים יש לי עצירות חדשה כמעט פעמיים בשבוע או פעם בשבוע והצואה מאוד קשה כמו אבן ורק במאמץ רב זה יוצא ואם יוצא בכמות של תינוק בן יום בצורת גרגריים קטנים מאוד כתוצאה מזה כבר יורד לי דם מפי הטבעת .יש לי נפיחת בבטן תחתונה כמעט אני מאגיש שאני לא מתרוקן בכלל לאחרונה אני נכנס כל חצי שעה להוריד קצת מרוב שיש לי לחץ בבית .הלכתי לרופאה נתנה לי בדיקת צואה ובדיקת דם בצואה וכשאני קורא באנטרנט על סרטן מעי הגס זה בדיוק התופעות שיש לי ואני מאוד מפחד ומבוהל..יש לציין אני מטופל בציפרודקס 500 בגלל דלקת בפרוסטטה והרופא נתן לי את זה לארבעה חודשיים האם זה משפיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• עצירות

ד''ר רם דיקמן
    03/10/2010

נסה לרכך את הצואה עם פגלקס 3 כפות ביום, הרבה בשתייה ובפעילות גופנית, ובצריכת סיבים, פנה לפרוקטולוג לבירור הדמם ובהמשך פנה לגסטרואנטרולוג להמשך המלצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו