התייעצות דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה
    עדי
    01/11/2010

שלום רב! אני בת 34 , לפני כשנה לאחר הריון שהיה מלווה בהמון צרבות קשות,יש לי תקופות של כמה ימים של צריבה( שריפה) באיזור הבטן העליונה, לא צרבת רגילה.
    הייתה פעם אחת שנטלי " אמופרודקס" למשך שבוע ,אבל באופן כללי אני לא עשיתי עם זה כלום. יש לציין שלאבי יש רפלוקס, בעבר היה גם אולקוס.רופא משפחה אמר שכנארה שיש לי גם רפלוקס.... העניין שמדאיג אותי שלפני כמה ימים התחלתי להרגיש שוב תחושה של בעירה בבטן עליונה, וזה ככל הנראה היה קשור לשימוש תרסיס לאף "סטרונאז" עם סטרואידים ( השתמשתי בו 3 ימים בלבד והפסקתי) -האם יתכן שזה קשור לזה? כי לפני כן, כבר תקופה ארוכה שלא הרגשתי שום בעיה בבטן או צרבת.
    ועוד שאלה חשובה, כעת רופא א.א.ג. רשם לי אנטיביוטיקה "אוגמנטין" וכדורי "קלארינז" לטיפול בסינוסיטיס למשך שבוע ימים, ואני מודאגת כי תחושת בעירה בבטן נמשכת ואנטיביוטיקה יכולה רק להחריף את המצב? מה לעשות? האם אני יכולה לשלב טיפול שנרשם לי עם נטילת "אמופרודקס" פעם ביום לפני הארוחה האם אין סתירה בין נטילת כל התכשירים הללו . בינתיים אני לוקחת את האצידופיליס פעמיים ביום.
    מקווה לערזתכם על מנת שטיפול בבעיית הסינוסים לא יזיק לכיבה שלי.
    מודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    03/11/2010

אוגמנטין יכול לגרום לכאבי בטן, בחילות ושלשול, אבל זו אנטיביוטיקה יעליה במקרה של דלקת סינוסים. בהחלט אפשרי לימי הטיפול לשלב אומפרדקס על מנת לנסות לצמצם את תופעת הרפלוקס שלך "שמעוררת" בימים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו