מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות דחופהעדי01/11/2010
שלום רב! אני בת 34 , לפני כשנה לאחר הריון שהיה מלווה בהמון צרבות קשות,יש לי תקופות של כמה ימים של צריבה( שריפה) באיזור הבטן העליונה, לא צרבת רגילה.
הייתה פעם אחת שנטלי " אמופרודקס" למשך שבוע ,אבל באופן כללי אני לא עשיתי עם זה כלום. יש לציין שלאבי יש רפלוקס, בעבר היה גם אולקוס.רופא משפחה אמר שכנארה שיש לי גם רפלוקס.... העניין שמדאיג אותי שלפני כמה ימים התחלתי להרגיש שוב תחושה של בעירה בבטן עליונה, וזה ככל הנראה היה קשור לשימוש תרסיס לאף "סטרונאז" עם סטרואידים ( השתמשתי בו 3 ימים בלבד והפסקתי) -האם יתכן שזה קשור לזה? כי לפני כן, כבר תקופה ארוכה שלא הרגשתי שום בעיה בבטן או צרבת.
ועוד שאלה חשובה, כעת רופא א.א.ג. רשם לי אנטיביוטיקה "אוגמנטין" וכדורי "קלארינז" לטיפול בסינוסיטיס למשך שבוע ימים, ואני מודאגת כי תחושת בעירה בבטן נמשכת ואנטיביוטיקה יכולה רק להחריף את המצב? מה לעשות? האם אני יכולה לשלב טיפול שנרשם לי עם נטילת "אמופרודקס" פעם ביום לפני הארוחה האם אין סתירה בין נטילת כל התכשירים הללו . בינתיים אני לוקחת את האצידופיליס פעמיים ביום.
מקווה לערזתכם על מנת שטיפול בבעיית הסינוסים לא יזיק לכיבה שלי.
מודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות דחופה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/11/2010אוגמנטין יכול לגרום לכאבי בטן, בחילות ושלשול, אבל זו אנטיביוטיקה יעליה במקרה של דלקת סינוסים. בהחלט אפשרי לימי הטיפול לשלב אומפרדקס על מנת לנסות לצמצם את תופעת הרפלוקס שלך "שמעוררת" בימים אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)