מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריפלוקס ומעי רגיזsigal30/11/2010
שלום בת 40 חולת פיברומיאלגיה גרה בארהב ונוטלת סימבלטה. לאחרונה ביקרתי אצל רופא אף אוזן גרון בעקבות כאבים בגרון והוא איבחן כי יש לי אדמומיות בגרון עקב קיבה חומצית והמליץ לי לקחת זנטקס 150 מג פעמיים ביום נטלתי את התרופה כשבוע אך היא גרמה לי לבחילה והפסקתי . קבעתי תור אצל גסטרולוג והוא הורה לי לחדול ממאכלים חומציים שזה די חיים קשים. אני מנסה להמנע מתרופות אך מצד שני החיים לא פשוטיים . מאז שהפסקתי ליטול את התרופה אני חשה הרעה במצבי . פתאום יש לי גירודים בבית החזה וכאבים מיד כשאני מתחילה לאכול וגם ללא קשר אפילו מכוס מים . אני מודה שאני לא מצליחה להמנע ממזון חומצי. יש לי מספר שאלות האחת האם אנשים בעלי קיבה חומצית צריכים ליטול תרופות כל הזמן? האם יש קשר לתרופה שהפסקתי : מאחר ולדעתי החומציות היתה שם קודם אך לא בעוצמה כזו כששתיתי בעבר קפה הרגשתי מיד ליחה. והיו כאבים בבית החזה אך רק כאשר נגעתי באיזור מסויים
אני חושדת כי מדובר בהליקובקטור , סבלתי מכך לפני כמספר שנים וחזרתי על בדיקת דם לאחרונה והתוצאות
h pylori ab iga wb positive highily pathogenic strain
interpretive criteria
reference range negative
h pylori ab igg wb negetive
לאחר התוצאות הללו ערכתי בדיקת נשיפה לתוך שקית
העניין הוא שלאחר רבע שעה התבקשתי לנשוף שוב והתוצאה היתה שלילית
זכור לי כי בארץ הנשיפה השניה היתה לאחר שעה ויש לי חשד כי הבדיקה לא היתה מדוייקת. מה המלצתך? מעי רגיז יש לי מספר שנים וכעת אני סובלת גם מאנמיה קלה. האם בדיקת צואה להליקובקטור מדוייקת יותר? אני נוטלת גם פחם למעי הרגיז ואכן זה עוזר. מה הטווח בין פחם לויטמינים אחרים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס ומעי רגיז - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/12/2010בדיקת דם איננה רלבנטית במקרה שלך.
בדיקת צואה או נשיהפ מדויקות יותר.
אם זנטק גרם לבחילה ניתן לנסות תרופות מסוג OMEPRAZOLE/PANTOPRAZOLE.
כמות הפחם בכדורי פחם קטנה ולרוב איננה גורמת לבעיה בספיגת תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)