נוזלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים
    פרידה
    16/12/2010

שלום רב,
    לאחר שסבלתי במשך יומיים מוירוס משלשולים והקאות הגעתי לבית החולים ושם קיבלתי עירוי (אינפוזיה) היום כאשר הבראתי להפתעתי עליתי 2 קילו ואני נלחמת על משקלי מזה זמן מה, רציתי לשאול האם זה קשור לנוזלים שנצברו לי בגוף בעקבות האינפוזיה או האם אכן זוהי עליה בשומנים?!? אני מאוד לחוצה מכך היות ואני במשקל שעליי לרדת ממנו ושני קילו מאוד משמעותיים בשבילי וזה מפתיע אותי היות וכמעט ולא אכלתי ביומיים האלו ועוד הוצאתי הרבה בשלשולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזלים

הוספת תגובה

• נוזלים - תגובה

ד''ר רם דיקמן
    17/12/2010

עליה במשקל אכן גורמת לך למטרד אבל לא אמרת כמה את שוקלת אז קשה להעריך זאת נכונה, ככל אופן לירידה במשקל הפני את שאלתך לדיטאנית שקיבלת עליה המלצות חמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזלים

פרידה
    17/12/2010

גיל 22 הגובה הינו 160 ומשקל 68 והחזרה מביה"ח המשקל היה 70 קילוגרם.
    לכן רציתי לדעת האם יש קשר בין זה לבין האינפוזיה מאחר ואמרו לי שצבירת הנוזלים בגוף יכולה לגרום לעלייה במשקל וקיבלתי שקית עירוי נוזלים מלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזלים - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    18/12/2010

נוזלים גורמים לעליה במשקל. זה יסתדר תוך מספר ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו