מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות נוראית בבטןטל10/01/2011
שלום רב ,שמי טל ואני בת 32. מאז ומתמיד סבלתי מבטן נפוחה מאוד מאוד וזאת ללא קשר כמעט למה שאני אוכלת או לא. הדבר מתסכל במיוחד מכיוון שאני בחורה רזה והבטן כ"כ לא פרופורציונלית עד שנראה כי היא שייכת לגוף אחר.. עם תוספת הבטן הזו אני נראית 5 ק"ג יותר ונאלצת להתלבש בהתאם עם בגדים גדולים עליי בשתי מידות.
כדי לסבר את האוזן ,עמדתי לפני מספר ימים ליד חברתי שהיא בחודש 6 להריונה ויש לנו אותה בטן!!!
אם היה מדובר באסתיקה בלבד ,מילא, אבל הדבר מתבטא אצלי בתחושת אי נוחות גדולה מאוד, עייפות, כבדות ,ולפעמים גם כאבי בטן אשר מתפשטים לאזור הגב.
הייתי שמחה לדעת מה יכול לגרום לתופעה זו ? לפני שנים הרופא פטר אותי בחצי תשובה של "מעי רגיז" , אך המצב פשוט בלתי נסבל ונראה לי שמדובר במשהו אחר או לפחות משהו נוסף.
מבחינת אוכל, אני לא נוגעת כלל במשקאות מוגזים שהם מבחינתי גזירת דין מוות לבטן , לא מתקרבת למאכלים שאני יודעת שמחמירים את המצב (דוגמת חומוס,כרוב או צנון) ועדיין - שום דבר לא עוזר. מהרגע שאני קמה בבוקר ,כשהבטן יחסית שטוחה ועד שאני הולכת לישון ,אני מסתובבת עם בטן של כדורסל מתחת לחולצה ואני אומללה.
האם כדאי פנות לייעוץ אצל גסטרולוג? האם בכלל יכולות להיות סיבות נוספות למה שתיארתי ?אילו בדיקות כדאי לעשות??
אשמח לתשובה ועצה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות נוראית בבטן - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין12/01/2011אפשר לפנות ליעוץ אם כי הסיכויים למצוא סיבה ברת טיפול הם אפסיים. התופעה מוכרת ומטרידה, אך נכון להיום אין לה טיפול יעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)