דם בצואה - בבקשה - דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בצואה - בבקשה - דחוף!
    דלית
    15/01/2011

מזה מס' ימים יש לי עקצוצים קלים בבטן התחתונה, בעיקר בצד ימין. אלה כאבים קלים ולא חזקים. השבוע כבר פעמיים היה לי דם אדום כהה בצואה וטיפה על הנייר.
    ילדתי לפני כ-9 חודשים בניתוח קיסרי, לאחר הלידה היה לי טחורים, לא הלכתי לרופא, טיפלתי בזה בעזרת משחה, אך לא ממש הקפדתי אך אני חושבת שזה עבר.
    לא יודעת אם חשוב לציין, אך לפני הניתוח הייתי בחדר לידה עם פתיחה של 10 ולחצתי, אך האגן שלי צר והוחלט להכניס אותי לניתוח קיסרי חרום. בנוסף, מזה 5 חודשים אני נוטלת גלולות סרזט ברצף אשר מונעות את הגעת המחזור החודשי. האם זה קשור איכשהו??
    אני בלחץ היסטרי ומפחדת מאפשרות חלילה של סרטן המעי הגס. אני יודעת שאני צריכה לפנות לרופא, מהם הבדיקות שצריך לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בצואה - בבקשה - דחוף!

הוספת תגובה

• דם בצואה

דלית
    15/01/2011

עוד פרטים שאולי גם חשובים - אני בת 30, במצב בריאותי תקין, לאחרונה אני מרגישה כי ירדתי במקצת במשקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם בצואה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    16/01/2011

רוב הסיכויים שאלו הטחורים. לפנות לפרוקטולוג/גסטרואנטרולוג. ההחלטה איזה בדיקות היא של הרופא הבודק ולא בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו