כאבי בטן מעי רגיז?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן מעי רגיז?
    אבי
    19/01/2011

שלום לכולם אני בן 24 מאז שאני זוכר את עצמי סבלתי מכאבי בטן לפי תקופות. היו תקופות שאם היתי אוכל קצת יותר מהרגיל פיצה או פלאפל היתי נכנס לשירותים למספר רב של יציאות וכאבי בטן לפני 3 שנים בערך עברתי אף אולטרסאונד בבטן שהתוצאות היו תקינות. הוריי תמיד אמרו לי יש לך קיבה רגישה ואיך אומרים המשכתי הלאה.לאחרונה אני שוב בתקופה כזאת כבר חודשיים אני נכנס לשירותים 4-5 פעמים ביום קיבה דיי רכה וכל יציאה איך אני יגיד את זה בשפה הכי יפה כמות נכבדת( רק אלוהים יודע מאיפה כל זה מגיע ) לאחר יום כזה של התרוקנות למחרת אני יכול שבכלל לא להכנס לשירותים אבל יום אחר כך שוב חוזר חלילה3-4 יציאות.. בתקופות אלו אני נוטה לרדת מעט במשקל אני מנסה לאכול פחות דבר שלא עוזר ליציאות שממשיכות לפקוד אותי אני מרגיש בעבועים וחלחולים בקיבה,.הדבר הזה מפריע לי מאוד לאורך תקין עצבים חרדות וכל המתלווה. לאחרונה שמעתי את המושג מעי רגיז האם זאת יכולה להיות הבעיה? ואם כן איך ניתן לטפל בבעיה הזאת תרופות? אוכל? אני לא מצליח לצאת מהתקופה הזאת( יש תקופות שהקיבה בסדר עם יציאות יציבות ) אשמח לכל מידע עזרה תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן מעי רגיז?

הוספת תגובה

• כאבי בטן מעי רגיז? - תגובה

ד''ר רם דיקמן
    21/01/2011

אתה ככל הנראה צודק ואכן מדובר במעי רגיש, תוכל לפנות עם הפנייה מרופא למרכזים שמטפלים בבעיה זאת ואני בטוח שתהיה מרוצה. בינתיים בקש מהרופא משפחה לבדוק עבורך גם סרולוגיה לצליאק ולבצע תבחיני נשיפה לאי סבילות לסוכר חלב ופירות, תוכל לקבל יותר פרטים בפגישה עם רופא גסטרו במרפאת מומחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו