מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליקובקטר וסימפטומיםשני20/01/2011
שלום, לפי כל מיני מאמרים שקראתי באינטרנט הבנתי שחיידק ההליקובקטר הוא מאוד נפוץ ולרוב אין לו סימפטומים אלא אם הוא גורם איזשהו נזק ואז זה גורם לסימפטומים...
מצאו אצלי את החיידק לפני כחודש וחצי.. אחרי שהתלוננתי על בחילות קשות ברוב שעות היום ולעיתים אפילו ימים שלמים , עייפות, צרבות, חוסר ותאבון, כאבי בטן, עצירויות, צואה רירית ורכה (לאחרונה יצאו גם שלשולים פעמיים), גזים מרובים, קושי בבליעה (לא בזמן האוכל) , בטן רגישה ונפיחות לעיתים באזור התבר (כנראה מהגזים) ורעשים מהקיבה בכל שעות היום...
אני נמנעת מלשתות קפה ואלכוהול.. גם משתדלת שלא לאכול אורז כי זה לא תורם במיוחד לעצירות וכלום לא עוזר..
נטלתי את הטיפול המשולש אך אני עדיין סובלת מאותם סימפטומים ואף חום נמוך (מדובר על 36.8-37.1 כאשר בדר"כ יש לי 36.3-36.5)..
הבחילות חזקות... אני בקושי יוצאת מהבית , אני מדוכאת ומיואשת... אני מתחילה ללמוד עוד פחות מחודש וכל כך מפחדת שאני לא אצליח ללכת ללימודים ולעבור יום לימודים נורמלי... אני לא עובדת כבר שבועיים .. מרגישה כמו חולה..
כולם אומרים לי שזה בראש שלי אבל אני יודעת שלא, אני אמנם חרדתית ואמטופובית אבל אני יודעת שזה נובע ממשהו.
עשיתי US בטן עליונה ותחתונה והכל יצא תקין, סיגמואידוסקופיה עד 50 ס"מ יצא תקין .
לאחותי יש קרוהן והגסטרו נתן לי הפניות לבדיקות דם- שקיעת דם יצא 22 כאשר המקסימום הוא 20 והלימפוציטים ( % ) יצא 44 כאשר הגבול הוא 43... בדיקת CRP יצאה תקינה (מתחת ל0.5) וASCA ANCA התוצאות צפויות להגיע בימים הקרובים...
התור שלי אצל הרופא הוא רק בעוד חודש וחצי.. ניסיתי להקדים אך אין תור מוקדם יותר.. אני לא יכולה לסבול את ה'חוסר חיים' הזה יותר.. וכן אני הולכת לטיפול פסיכולוגי והמצב נהיה יותר גרוע מפעם לפעם.. אובחן אצלי פיסורה ולפני כחודש בערך היה לי פצע ליד פי הטבעת (לא יודעת אם זה פיסטולה או לא) וזה עבר ללא טיפול אחרי 4-5 ימים (יש לציין שלא הבחנתי באיזושהי הפרשה מהפצע, לא מוגלתית ולא דמית).. בדיקות שתן יצאו תקינות פעמיים, תרבית צואה יצאה שלילית.... די מיואשת... מפחדת גם וחוששת ממה יהיה לי החל מחודש הבא כאשר אתחיל ללמוד...
אם תוכלו בבקשה להדריך אותי, לכוון אותי, משהו שיקל עליי , משהו שיעזור לי...
אודה לכם מאוד! תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר וסימפטומים - תגובה
ד''ר רם דיקמן21/01/2011מציע לבקש גם בדיקת גסטרוסקופיה ותבחיני נשיפה לאי סבילות ללקטוז ולפרוקטוז, בינתיים קחי אומפרדקס 20 מג' פעמיים ביום. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)