הפסקת עישון ועצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון ועצירות
    סיוון
    29/01/2011

שלום,
    אני בת 38, הפסקתי לעשן אחרי 20 שנה לפני כארבעה חודשים. מהרגע שהפסקתי אני בעצירות מתמדת, מאד מתקשה. שותה המון מים. עושה הרבה ספורט. משתדלת לאכול בריא ולא הרבה. סובלת מגזים מאד מסריחים. חודש אחרי שהפסקתי לעשן לקחתי בהמלצת חברה כדורי פירות יבשים, אני חושבת שזה טבעי לחלוטין. נהיה טוב, הגזים פסקו וגם העצירות. אולם אני מאד לא אוהבת להיות תלויה במשהו (לכן הפסקתי לעשן).
    מס' שאלות. האם הגוף שלי "התקלקל" לגמרי ואהיה זקוקה לתוספים ? יש לי הרגשה שהקיבה שלי קצת נחלשה מה אני יכולה לעשות כדי לחזק אותה ? יש טיפול לגזים המסריחים, כל פעם שאני מנסה לא לקחת את כדורי הפירות היבשים אחרי יום שאני לא בשירותים מתחילים גזים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון ועצירות

הוספת תגובה

• הפסקת עישון ועצירות - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    30/01/2011

מים וספורט אינם טיפול מספק בעצירות. תנסי תוסף סיבים כמו קונסיל/בנפייבר ותראי האם יעילים כמו כדורי הפירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת עישון ועצירות

סיוון
    30/01/2011

שלום ותודה על המענה.
    מהם הדברים עליהם המלצת ? האם לא עדיף שהמערכת תעבוד לבד או שזה אבוד...
    אשמח לקצת הסברים, חשבתי שהפסקת העישון תשפיע לטובה על הגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו